witam szukam kogoÅ› w okolicy 63-900 Rawicz kto zajmuje siÄ™ chiptuningiem

a ja szukam kogos z RADOMIA kto mi pomoze w tym.. moze ktos wie cos o chiopwaniu benzynowego fsi mam wlasnie takiego 1.6 . 115km i chcialbym troche dolozyc...

piter8707 napisał:
a ja szukam kogos z RADOMIA kto mi pomoze w tym.. moze ktos wie cos o chiopwaniu benzynowego fsi mam wlasnie takiego 1.6 . 115km i chcialbym troche dolozyc...
W benzynie FSI (bez turbiny) to raczej tylko mechaniczne modyfikacje wchodzą w w rachubę tj. wałki, doloty itp.

piter8707 napisał:
gra nie warta świeczki,koszta duże a przyrost mocy mały,auta bez doładowania mają mały potencjał chyba że go uturbisz albo kompresor wsadzisz ,pozdrawiam

mike1901 napisał:
witam szukam kogoÅ› w okolicy 63-900 Rawicz kto zajmuje siÄ™ chiptuningiem
Najbliżej masz Wrocław
p. jesteÅ› z Rawicza
?

a turbo to jakies 2500zl? a jak sie ma kompresor? jak to wyglada?

piter8707 napisał:
a turbo to jakies 2500zl? a jak sie ma kompresor? jak to wyglada?
wsadzenie samego turbo to nie wszystko,musisz wiedzieć na ile sa wytrzymałe podzespoły takie jak wał,korby itd.poczytaj trochę o kreceniu silników benzynowych,co do kompresora to na pewno słyszałeś o silnikach VW G40 i G60 więc wiesz o co chodzi,pozdrawiam

piter8707 napisał:
Znalazłem coś takiego:
http://allegro.pl/chip-tuning-volkswage … 70436.html
i coÅ› takiego:
http://www.44tuning.pl/chip-tuning-volk … fsi-116-km
Ostatnio edytowany przez RUTRA (02-12-2012 21:38:13)

dzieki Ruta a wydaje ci sie ze to z allegro bedzie dzialac?

a jest tu ktos kto to probowal... instalwal w swoim aucie?

piter8707 napisał:
a jest tu ktos kto to probowal... instalwal w swoim aucie?
darujcie sobie te BOX-y z allegro,to nic dobrego popytaj jakiegoś tunera jak to działa i co może powiedzieć na ten temat

Masz kawałek do Wrocławia to podlec tam i sprawa zakończona a nie jakies boxy z allegro ;/

a do tego wroclawia masz jakies namiary?

Zadnych pierdół z allegro!Takie cos to sie na odpust u mnie na wsi nadaje!:)Piter wpisz se tuner wrocław w google i tyle wyskocza Ci firmy ecu project moge polecic:D

dzieki serdeczne! szerokosci przyczepnosci i NIEZAWODNOSCI;)