Witam. Mam maly problem, otoz w moim Gofrze nie działa w obu fotelach el. regulacja ledzwi i w fotelu pasazera podgrzewanie. Bylem u elektryka i prad do foteli dochodzi. Mial ktos moze taka usterke? Jaki moze byc koszt naprawy? Dzieki za wszystkie odpowiedzi.

witam podgrzewanie to pewnie kolego mata w fotelu grzewcza albo zostala przerwana przepalona. a czy czasem nie przestał grzac po praniu tapicerki??
podłaczałec kompa??

Jak go kupilem w lipcu 2012 to juz tak mial. Nie doskwieralo mi to ale skora na siedzeniach jest i zima moja kobieta placze, ze jej zimno w tylek
nie podlaczalem do kompa. Mowisz o vag'u tak?

tak najlepiej VCDS, sprawdz kostki pod fotelami zołta to pamietaj jest od poduszek reszta to elektryka
maty grzewcze bardzo czesto tam padaja albo od niewlasciewego prania(zalanie i odrazu wlacza fotel by szybciej schlo) czesto tez np ktos cos siega z samochodu i samym kolanem na siedzisko nacisnie i mate potrafi peknac, a moze to tylko kostki zasniedziale moze byc bezpiecznik sprawdzales??

Powiem Ci szczerze, ze nic nie sprawdzalem. Tak jak byl u elektryka tak temat umarl ale uparlem sie zeby to zrobic i na wiosne pewnie wezme sie za calego bo musze jeszcze polakierowac 2 zderzaki i wszyc kawalek skory bo jest poszarpana od tylniej kieszeni, ktora sie ocieraciera o fotel przy wsiadaniu
Ostatnio edytowany przez bnois (20-01-2013 21:03:32)

pierwsze co to podlacz pod kompa i wtedy bedzie jasne. Jakbys był gdzies w moich okolicach słuze pomoca

a skad jestes? ja z Bydgoszczy

ja jestem okolice Gorzowa:) ale w szczecinie bywam czesto wiec jakbys byl to daj znac

i tu i tu kawal drogi wiec ogarne sobie na miejscu, dzieki za zainteresowanie
wisze piwo