No to odpowiedzi tak na szybko...
Gleba? Hmm.. ja jestem na tak ale rzeczywistość na drogach jest troche inna, pozatym boje się że z tyłu by obcierało bo felgi maja ET42.
BRA jest obecnie bardziej jako gadżet na zloty niż do jazdy na codzień bo zaczyna falować przy dużych predkościach i nie bardzo nadaje się do jazdy po autostradach. Chyba że wymysle jakiś patent na to...
Lampy to niestety nie Hella tylko DEPO. To już drugie LED'y w moim Golfie. Pierwsze były firmy Sonar ale po deszczu w środku był "basen" więc wróciły do producenta. (Nie polecam tej firmy.) A te bardzo mi się podobały. Kupiłem bo była okazja. (Nie powiem ile dałem...
)
Ciemne szyby... Aktualnie nie... Chociaż po zakupie auta było już umówione na przyciemnianie lecz termin został odwołany przez warsztat i tak juz zostało...

A przednie lampy to seria z ciemniejszym wkładem...

widze ze kolega zna sie na rzeczy jak alpine montuje. Testowalem wszystkie radia i alpine wymiata dobrze zestrojony z innym sprzętem, sam używałem alpine cda 9886ri. Golf super sie prezentuje. pozdrawiam : )

Alpine jest "przechodnie".
Kupione jakiś czas temu za namową kolegi który zna się na audio w samochodzie.
Usłyszałem kiedyś takie zdanie: "Jak kupisz radio Alpine to już go nie sprzedasz, [...] ewentulalnie wymienisz na wyższy model..."
i tym sposobem zmieniam samochody, a radio pozostaje bez zmian.
Nie wyobrażam sobie muzyki w Golfie na seryjnym RCD-300.

fajna maszynka ,jeszcze tylko nowa mapa na 140KM i bedzie latał