powitać:Dnie jestem,az tak wylewny ;)zjawiam sie tu by zaczerpnać paru info na temat golfa i tyle.

Witam 
Jestem Gosia, 23 l.
Od 2 lat posiadam mojego Golfika V 1,9 tdi 140 km, po chipie zastanawiam się nad kolejną modyfikacją bądź zamiana na gti 
interesuje mnie motoryzacja, sport, dobry film

Gooosia napisał:
Witam
Jestem Gosia, 23 l.
Od 2 lat posiadam mojego Golfika V 1,9 tdi 140 km, po chipie zastanawiam się nad kolejną modyfikacją bądź zamiana na gti
interesuje mnie motoryzacja, sport, dobry film
Witam na forum,nad jaką modyfikacja się zastanawiasz jeśli można spytać,GTI o tak,pozdrawiam

Witam serdecznie ! Mam na imię Mateusz, lat 21 i pochodzę z bliskich okolic Lublina. Jestem świeżo upieczonym właścicielem/współwłaścicielem Golfa V 1.4 TSI 140km Zainspirowany tym co widzę na forum będę chciał nieco upiększać i zwiększać moc swojego Golfa w miarę możliwości czasu i pieniędzy. Obecnie jestem studentem, uczę się dodatkowo w studium, pracuje dorywczo w różnych branżach 
Moje zainteresowania ? Różne... Motoryzacja, rolnictwo, muzyka - to chyba te najważniejsze.
Pozdrawiam!

Myślę nad intercoolerem, potem wtryski.
Generalnie rozglądam się mocno za GTI, też rocznik 2005-2007 ale rozsądna cena i fajna wersja
ale póki co nic nie znalazłam 

Gooosia napisał:
Myślę nad intercoolerem, potem wtryski.
Generalnie rozglądam się mocno za GTI, też rocznik 2005-2007 ale rozsądna cena i fajna wersjaale póki co nic nie znalazłam
jaką moc chcesz zrobić,będziesz robić twin cooler?ja u siebie tez będę zmieniał IC początkowo w planie miałem pompki AL i turbo ale w końcu kupiłem cały silnik z LEONA ARL i będę go wsadzał go golfiny

silnik z cupry? raczej nie zdecydowałabym się na drastyczne cięcie serduszka przy takim roczniku 
Jeżeli nie kupię GTI, to postaram się osiągnąć moc do 200 KM, na razie nie chce inwestować, bo nie wiadomo co mnie czeka przy nowym nabytku 

Gooosia napisał:
silnik z cupry? raczej nie zdecydowałabym się na drastyczne cięcie serduszka przy takim roczniku
Jeżeli nie kupię GTI, to postaram się osiągnąć moc do 200 KM, na razie nie chce inwestować, bo nie wiadomo co mnie czeka przy nowym nabytku
ja też na początek celuje w 200KM ale z czasem będe chciał przekroczyć tę granice i stąd zmiana na silnik z mocniejszymi podzespołami,ogólnie to tylko będę mechanikę zmieniał

witam jestem siwy
mam golfa 5 wkoncu kupionego niestety w kredycie mam Go 4 miesiace i niestety mlody chlopak mnie juz uderzyl ucierpial lewy przod lampa zderzak blotnik i nadkole wycenili mi to na 2318 zlotych mam sie odwolywac

nie dodalem rocznik 16 grudzien 2004 r

Witam!!!!!
Jestem posiadaczem Golfa 5 z 2007r 1.9 TDI 90km.

Witam, mam na imię £ukasz, jestem z Lubelszczyzny (Zamość) i 14-go czerwca stałem się posiadaczem mojego Golfa V 1.6 FSI Sportline 5 drzw. z 2003/2004 roku.
Wcześniej jeździłem ponad 5 lat Corsą B 1.2 8V (C12NZ) z 1995 roku (sprowadzona z palma de mallorca, Hiszpania), którą bardzo miło wspominam - moje pierwsze autko 

Lukasz89 napisał:
Witam, mam na imię £ukasz, jestem z Lubelszczyzny (Zamość) i 14-go czerwca stałem się posiadaczem mojego Golfa V 1.6 FSI Sportline 5 drzw. z 2003/2004 roku.
Wcześniej jeździłem ponad 5 lat Corsą B 1.2 8V (C12NZ) z 1995 roku (sprowadzona z palma de mallorca, Hiszpania), którą bardzo miło wspominam - moje pierwsze autko
Witam na forum i życzę bezawaryjnego użytkowania 5-tki,pozdrawiam

Witam kolegÄ™ z Lubelszczyzny i zapraszam do opisania swojego auta 

Witam, mam na imiÄ™ Krzysiek, od kilku dni posiadam Golfa V Kombi 1.9 TDI z 2009r.
Witamy na Forum 
Załóż swój temat w tym dziale, opisz nowy nabytek, wstaw fotki, itd..
Wzór opisu możesz podpatrzeć u innych forumowiczów..

A więc Karol - lat 24 (dzisiaj skończyłem !!!! ) z Ustronia, na codzień pracuje w firmię budowlanej. Przez ostatni czas byłem w Anglii. Wróciłem niedawno temu na stare śmiecie
Ulubione zajęcie? - koszykówka i siatkówka
a potem motoryzacja, muzyka, budownictwo i komputery 

karaluchPL napisał:
A więc Karol - lat 24 (dzisiaj skończyłem !!!! ) z Ustronia, na codzień pracuje w firmię budowlanej. Przez ostatni czas byłem w Anglii. Wróciłem niedawno temu na stare śmiecie
Ulubione zajęcie? - koszykówka i siatkówka
a potem motoryzacja, muzyka, budownictwo i komputery
Zdrówka i 100 lat Golfik prezentuje się bardzo ładnie!!!!