Strony: 1

Witam Serdecznie !
Chciałbym zaprezentować wam swojego Golfa V.
Silnik 1.4 o mocy 140km. Rok produkcji 2007.
Wyposażenie(to które pamiętam) :
-el. szyby i lusterka
-8 airbagów
-kiera ustawiana w dwóch płaszczyznach.
-klimatyzacja climatronic dwustrefowa
-centralny zamek
-podłokietnik kierowcy
-ABS,ESP
-skórzana kierownica
-tempomat
Załączam kilka zdjęć podglądowych. Niestety nadal brak czasu na lepsze foty, mam nadzieje że w końcu znajdę wolną chwilę na sesje.
http://pokazywarka.pl/qo3m8s/ Oto zdjęcia. Ostatnie już na letnim setupie 
Ostatnio edytowany przez Mathieu92 (05-06-2013 21:56:29)

na letnich ładnie sie prezentuje
jakieÅ› plany na modyfikacje ??

Plany zawsze tylko problem z pieniędzy. Właśnie dziś zamówiłem w necie zestaw który mi pozwoli odświeżyć nieco lakier w tym aucie.
Jeśli chodzi o mody to raczej coś drobnego np spojler/daszek od GTI, dolna część tylnego zderzaka by można było założyć chromowaną końcówkę wydechu.
Ciekawe jak ten silnik wytrzymuje żyłowanie mocy, co ja się o nim nasłuchałem i naczytałem ... Mam nadzieje że będzie się sprawował dobrze.

¯eby było kilka mm niżej to raczej musiałbym wymienić opony zimowe na conajmniej 16 cali albo mieć gwintowane zawieszenie ponieważ w zimie Golf już nie raz robił za pług śnieżny przez niski zderzak a jeszcze jakby go obniżyć ... 
Drugą kwestią jest jazda po mieście takim jak Lublin ... Niestety drogi są jakie są, nierzadko trzeba pokonać krawężnik, po kupnie 17' każdy krawężnik jest potencjalnym zagrożeniem
Tak, to są oryginały GTI tylko zostały zregenerowane.

Z oponami używkami wyniosły mnie 2080zł. Na allegro same felgi kosztowały 1500zł ale w końcu wyszły mnie one 1400zł.
Koza koza .... To fakt. Nie mówię nie obniżaniu, choć te 1,5 mm zrobiłoby pewnie różnicę.

Mathieu92 napisał:
Z oponami używkami wyniosły mnie 2080zł. Na allegro same felgi kosztowały 1500zł ale w końcu wyszły mnie one 1400zł.
Koza koza .... To fakt. Nie mówię nie obniżaniu, choć te 1,5 mm zrobiłoby pewnie różnicę.
za 1500pln chetnie bym ci oddał moje 18-stki BBS RX
Strony: 1