dorzuc jakies fotki wnetrza:)

Musze najpierw troszke potraktować tapicerkę, z tylu na kanapie polozylo mi sie bezmyslnie parasol mokry (zacieki) no i musze troche przetrzec tapicerke na drzwiach
bo troszke sie przybrudzila
ale w niedlugim czasie cos wykombinuje 
PesteKk napisał:
Musze najpierw troszke potraktować tapicerkę, z tylu na kanapie polozylo mi sie bezmyslnie parasol mokry (zacieki) no i musze troche przetrzec tapicerke na drzwiach
bo troszke sie przybrudzila
ale w niedlugim czasie cos wykombinuje
Od razu mówię, że tą tapicerkę się cholernie ciężko czyści, często zostają plamy po środkach czyszczących. Kiedyś też po deszczu została mi plama i próbowałem dwóch różnych środków do tapicerek, mało dały, najlepiej wypadł chyba Vanish, ten dość skondensowany do rozrobienia z wodą.

ostroznie kiedys vanishem odbarwilem sobie tapicerke w toyocie:)

dzieki za wskazówki...
na razie coś nie mam natchnienia na zdjęcia...
w przyszłym tygodniu zrobie kilka zdjęc i wyśle master'owi ..
pozdrawiam

PesteKk napisał:
mozna też spojrzeć na naklejkę w książce serwisowej. Ja napis BKD mam poniżej wartości mocy 103kW.
W książce samochodu który zamierzam nabyć pisze w tym miejscu: BMM- KDN LC9Z----06. Czy to właśnie jest typ silnika, a jeśli tak to czy to dobry silnik ?

golfik fajny. Przydałoby sie pomalować te wszystkie listwy i dokładki w kolorze nadwozia to jeszcze lepiej będzie wyglądał : ) zwłaszcza ta czarna z tyłu zderzaka. pozdrawiam

master napisał:
Nie jest zły. On jest bodajże 8v. Będziesz dbał, będziesz miał.
Będę dbał na pewno [jestem już w tym wieku
]. Poza tym zawsze marzyłem o Golfie.