no ładnie teraz autko wygląda z tyłu tak czysto chociaż za czarno może jakieś lampy z R-ki by lepiej pasowały,jak tam zderzak przedni ładnie spasował,pozdro

Gdzie robiles szyby?jaki koszt?

No ciemno troche ale coś pomodze z lampami jeszcze i znaczek VW z 1939r żeby był kontrast z tylu.
Zderzak musiałem lekko przyciac na slizgach poza tym ładnie wyszed.
Szyby przyciemnialem w Toruniu 5 szyb koszt 450zl , foliÄ… 35%
przymiarka kapselków:
i znaczek na tył
tylko ze wtdrukowali mi na przezroczystej folii i jak nakleje na czarne to pewnie nie bedzie widać :oops: jak golf pójdzie do malowania bo musi, jest cały porysowany i nawet polerka nic tu nie da, wtedy te elementy beda malowane a nie naklejane. A propo tylniej lampy to chciałbym tak:
Ostatnio edytowany przez Suchy (26-07-2012 18:19:48)
piękny ten Twój Golfik, z nowym zderzakiem i szybkami wygląda po prostu super..
widzę też, że obowiązkowe "baterie" (Tyskie) na wyposażeniu też się znalazły..
nie ma to jak browarek przy pracy z samochodem..
pozdrawiam

Marco napisał:
piękny ten Twój Golfik, z nowym zderzakiem i szybkami wygląda po prostu super..
widzę też, że obowiązkowe "baterie" (Tyskie) na wyposażeniu też się znalazły..nie ma to jak browarek przy pracy z samochodem..
pozdrawiam
Dzięki fajnie ze się podoba. A tyskie to zapas na vw-manie;)

nowe lampki :

ooo fajna sprawa, ogólnie te lampy mi się nie podobały jak widziałem na allegro ale na Twoim wygląda spoko, dałeś mi do myślenia
heh
pozdro

lampy miażdżą wszystko

:

lampy ala MK VI GTI,ładne ale nie lepiej by pasowały z R-ki
chciałem swojego czasu kupić te lampki, ale się rozmyśliłem.. powiedz, jak wygląda sprawa z podłączeniem tych w klapie bagażnika? wystarczy wpiąc i działa wszystko?

Od r-ki tez są fajne ale te mi sie bardziej podobają, z podlaczeniem nie ma problemu kostki pasują ale trzeba przeciągnąć kabelki od świateł z klapy do głównych.

mały up:
golf zszedl niżej, narazie tylko tył:
zdjęcia na szybko dlatego taki brudny 
chciałbym jeszcze niżej ale sie nie da bo wyjąlem nawet nakretki do regulacji ( musialaby byc nizsza sprezyna)
mam jeszcze dystanse 10mm, żeby delikatnie wypchnąć kołona zewnątrz, z przodem bedę walczyl w najbliższym czasie
Ostatnio edytowany przez Suchy (08-06-2013 00:09:58)

odstaje bo kobitka na parkingu zahaczyla ;/ i tak jest do malowania bo cały golf jest już porysowany

Kierunki w lusterkach oklejałeś folią?? sam??

tak sam, zwykła folia
dzisiaj wpadła naklejka 

no i przyszedł czas na zmianę sprzegła, samochodem nie da się już jeździc, tak coś zaczęło napierd$%#@ na biegu jałowym, oddałem dzisiaj do mechanika, jednak nie bedzie sztywne tylko dwumas LUK

Ostatnio edytowany przez Suchy (15-07-2013 21:18:56)