Witam
Przyszedł w końcu czas na mnie żebym sie pochwalił co kupiłem i czym śmigam
A wiec jest to golf z silnikiem 1.6 fsi 115km.Kupiłem go juz rok temu ale nie było czasu żeby coś pomodzić przy nim
Wersja jest troche słaba ale postaram sie to zmienić
Z dodatków posiada tylko klimatronik i spryskiwacze reflektorów. Jego przebieg to 67tys.
Troche dużo mam w planach żeby zmienić rzeczy więc będę aktualizował na bieżąco zdjecia 

Ostatnio edytowany przez TanQ (21-07-2013 20:40:57)

Koni masz 115 kolego:)

Fajny golfik, ale kierownica i lewarek do wymiany na skórzane:)

Fajnie sie golf prezentuje i ciekawy ten patent z tą siatką pod tylną półką w bagażniku. Tak jak Staszek pisze kierownica i lewarek do wymiany na skórzane( w miarę możliwości finansowych
)

hehe kierownica i lewarek jest na liście 

19dawid91 napisał:
Fajnie sie golf prezentuje i ciekawy ten patent z tą siatką pod tylną półką w bagażniku. Tak jak Staszek pisze kierownica i lewarek do wymiany na skórzane( w miarę możliwości finansowych
)
siatka pod półką to tak fabrycznie wychodziło ale nie w wszystkich wersjach,

trzeci5 napisał:
19dawid91 napisał:
)
siatka pod półką to tak fabrycznie wychodziło ale nie w wszystkich wersjach,
no w variancie z racji rolety takiej siatki nie ma ale w zamian jest podwójna podłoga

Pasterz napisał:
No nareszcie
Narzekasz na wyposażenie, a masz między innymi pełny fis i grzane du**, czego chcieć więcej
Lewarek i kiera swoją drogą, ale na początek to większe koło i kilka mm w dół
hehe spoko zobaczymy jak z kasa bedzie 

korba napisał:
Koni masz 115 kolego:)
a to przepraszam,już poprawiam 

fajny kolor masz golfiny,mnie tam siÄ™ podoba.A te graty to z rozbitka mozesz wziasc....

A mógłby mi ktoś powiedzieć co to za wersja? 

Witam,
Fajne autko, wyposażenie wcale nie jest takie złe jak piszesz.. 
Widzę, że odwiedził Cię Mikołaj, ostatnio coś często skubaniec w lecie rozdaje podarunki 
Nie obraź się, ale te lampy które kupiłeś są raczej kiepskie, jak poczytasz wpisy kilku forumowiczów w innych tematach to zobaczysz o co mi chodzi..
Powodzenia w modach

Czy PB nie maja wygłuszenia maski? Bo widze na fotce że goła blacha....
Zaś te lampy ... Nie chce mi się tego znów komentować , ale nie obrażaj się kolego . Twoje auto i robisz z nim co chcesz
Generalnie rejestrując się na forum musisz liczyć się z negatywnymi opiniami . I jeszcze zadam ci prywatne pytanko ... Jeździsz na tirach ?

Emil20 napisał:
Zaś te lampy ... Nie chce mi się tego znów komentować , ale nie obrażaj się kolego . Twoje auto i robisz z nim co chcesz
Generalnie rejestrując się na forum musisz liczyć się z negatywnymi opiniami . I jeszcze zadam ci prywatne pytanko ... Jeździsz na tirach ?
Wiem i licze sie z tym. Nie nie jeżdżę a czego pytasz? Co z tymi lampami jest nie tak?

Co z tym wygłuszeniem maski?! żądam odpowiedzi 

jurasvip napisał:
Co z tym wygłuszeniem maski?! żądam odpowiedzi
Tego to nie wiem
Taki już kupiłem:)
Chodzi mi o wersje auta jest to co comfortline?
W czarnym pudełku jest taka pokrywa. Jak założe to pokaże