Zawieszenie masz standardowe czy obniżone? Mnie osobiście zbytnio się nie podobają te carbonowe maski ale to kwestia gustu.
Felgi duży plus - takie jak i moje 
I widzę że też ci paruje lewa lampa tylna ...
Ostatnio edytowany przez Mathieu92 (01-07-2013 16:13:24)

zawieszenie oryginalnie sportline -20 mm to juz 3 lampa i kazda paruje nie mam pojecia dlaczego

jedni pisza -15 inni -20 co za roznica:)

wiec mam -15mm:) dla mnie to i tak wystarczy miałem kiedys Golfa4 oryginalny tuning ABT miesciło sie pudełko po zapałkach pod zderzak:)
Tym golfem i tak ciezko sie parkuje przy kraweżnikach;/

Witam wszystkich z przykrością pożegnałem sie dzisiaj ze swoim golfem, teraz ktoś inny bedzie sie nim cieszył
kolejne auto jakie bedzie to coś ze stajni VW lub AUDI:) szukam rodzinnego auta najlepiej kombi:) i napewno diesel:) Napewno będe tu zaglądał Pozdro
Szkoda, że pozbyłeś się Golfiny 
Czasem jednak nie ma wyjścia..
Jak kupisz nowy bolid to zapraszamy do Nas,
Fajnie, że chcesz zostać w stajni VAG 
Powodzenia

rozpatruje 3,0 TDI lub 2,0 170km:) aczkolwiek dzis wpadł pomysł tez na niemiecka technologie ale BMW 3L 

3.0 tdi robi robote jezdziłem wczoraj A6 avant quattro 240 i 500 mn,dobre wozidło choć dla mnie za duże:)

ciezko o dobre auto w dobrym stanie za rozsadne pieniadze;/

jarfab0511 napisał:
ciezko o dobre auto w dobrym stanie za rozsadne pieniadze;/
Niestety, cudów nie ma.... dobre auto zawsze kosztuje dużo więcej niż "giełdowa" cena tego samego modelu dostępna "w sieci".... A najlepsze jest to, że te "fajne i dobre" auta rozchodzą się beż żadnych ogłoszeń, po rodzinie, znajomych itd.... kupując samochód w PL, trzeba mieć anielską cierpliwość