Panowie co sadzicie na temat tej dokładki.Mam zamiar takei coś wrzucic do siebie i w koncu te spingi założyć
http://allegro.pl/vw-golf-5-v-mk5-r32-g … 58539.html
Ostatnio edytowany przez marcinmartinus (22-08-2013 21:31:30)

mi to sie średnio widzi 

TanQ napisał:
mi to sie średnio widzi
kurde szukam i szukam i nie mogę znaleść tej dokładki.Chce go obniżyć na springach eibach,i ta dokładke wrzucic zeby to fajnie wygladało

Pasterz napisał:
marcinmartinus napisał:
kurde szukam i szukam i nie mogę znaleść tej dokładki.Chce go obniżyć na springach eibach,i ta dokładke wrzucic zeby to fajnie wygladało
Jakiej dokładki nie możesz znaleźć?
Springi Eibach - jak najbardziej na +
Jak chcesz żeby fajnie wyglądało to kup dokładkę INDIVIDUAL, bo jak tą założysz to będzie tylko wiocha
no włąsnie szukam tej indyvidual i nigdzie nie moge znaleźć

Ja tam do siebie kupuje zderzak ala GTI
Mi to sie najbardziej podoba:)
marcinmartinus napisał:
Pasterz napisał:
marcinmartinus napisał:
Jak chcesz żeby fajnie wyglądało to kup dokładkę INDIVIDUAL, bo jak tą założysz to będzie tylko wiochano włąsnie szukam tej indyvidual i nigdzie nie moge znaleźć
Musisz się uzbroić w cierpliwość, ja długo szukałem, ale w końcu udało mi się kupić w dobrej cenie..
Ogólnie na allegro raczej rzadko się pojawiają,
Tutaj na forum były już dwie oferty tej dokładki, może Ci się poszczęści i ktoś niedługo będzie taką miał na zbyciu 

Marco napisał:
marcinmartinus napisał:
Pasterz napisał:
Jak chcesz żeby fajnie wyglądało to kup dokładkę INDIVIDUAL, bo jak tą założysz to będzie tylko wiochano włąsnie szukam tej indyvidual i nigdzie nie moge znaleźć
Musisz się uzbroić w cierpliwość, ja długo szukałem, ale w końcu udało mi się kupić w dobrej cenie..
Ogólnie na allegro raczej rzadko się pojawiają,
Tutaj na forum były już dwie oferty tej dokładki, może Ci się poszczęści i ktoś niedługo będzie taką miał na zbyciu
Byłą za 400zl ktoś miał
Zgadza siÄ™..
Czasem jest coś dosłownie na chwilę i od razu ktoś kupi..
Mi się tak udało ze zderzakiem 
Tak więc kolego miej czujne oko i powodzenia..

marcinmartinus napisał:
Panowie co sadzicie na temat tej dokładki.Mam zamiar takei coś wrzucic do siebie i w koncu te spingi założyć
http://allegro.pl/vw-golf-5-v-mk5-r32-g … 58539.html
A co powiecie na to http://allegro.pl/show_item.php?item=34 … d00be2ff62 szukam i szukam,nic lepszego nei moge znalesc

Pasterz napisał:
Odpuścił bym to sobie
BTW jak chcesz dokładkę INDIVIDUAL to moja za jakiś czas będzie do sprzedania
No tak byłbym zainteresowany,podaj cene dla forumowicza:D

dobra kupiłem tą dokładkę,tylko Jak ja zanotować?Pisze bo nie chce tych Zaczepów urwać...
Normalnie ... Tak jak ściągasz starą tak zakładasz nową ona ma tylko dodatkowe mocowania na śruby a tak to P&P wchodzi bez problemu . Nadkola tylko braknie bo ona jest niższa .

u mnie w tej dokładce brakuje tego jednego Zaczepu.poprostu jest urwany.Nie odpadnie mi to Jak tylko będzie przykrecone na 1?

To weź sobie zespawaj plastik i ten zaczep ja tak zrobiłem i trzyma się elegancko

soldier89 napisał:
To weź sobie zespawaj plastik i ten zaczep ja tak zrobiłem i trzyma się elegancko
tylko problem w tym że nie mam tego plastiku,poprostu taka dostałem ale myślę że wymysle jakiegoś knifa.