Witam. Padła mi pompa paliwa w moim golfie miała ona oznaczenie 1K0 919 050 D. I chciałbym kupić nową która ma takie oznaczenie 1K0 919 050 G. Czy gdy kupie tą z innym oznaczeniem wszystko będzie OK?? Posiadam golfa 1.9 tdi. Pozdrawiam serdecznie :bajer:

a jaki masz rok modelowy i czy jest to 90 czy 105 KM

poza tym w etce wychodzi ze pompa o nr 1k0919050d zostala wycofana w dniu 1.05.2007-zastepuje ja pompa nr1k0919050j

tak samo jest z nr1k0919050g tez zostala wycofana zastepuje ja pompa nr 1k0919050d
dla 100 procentowej pewnosci zapytaj w vw

Początek stycznia 2007, 105KM. Czyli zalecasz mi jednak skontaktować się z serwisem VW.

mysle ze bedzie to najbezpieczniejsze rozwiazanie unikniesz bledu przy zakupie-swoja droga mlode autko i juz pompa no chyba ze masz troche kilometrow na liczniku

Jakie masz oznaczenie silnika? W zasadzie silniki 105 KM nie różnią się na tyle, żeby były inne pompy paliwa. Powinno pasować

Samochód nie ma przejechanych 100tys tylko ze było lekko rozbite i stało ponad pół roku albo i więcej i chyba z ropy się coś wytrąciło bo jak ja spuszczałem to była prawie czarnego koloru i to chyba dlatego uszkodziło mi pompkę. Zadzwonię jeszcze jutro do VW ale wydaje mi się że powinno być OK.Dzięki panowie za pomoc:)

andrew masz racje ta pompa o nr 1k0919050j w etce jest przypisana do diesli

Nowa pomka już przyszła
Golfik śmiga aż miło:)Wszystko OK dzięki panowie za pomoc:D