Strony: 1

Witam wszystkich użytkowników nowy nabytek i zmiana forum tematowego na golfa V. Wcześniej audi a6c6. Auto zakupiłem okazyjnie po lekkiej stłuczce dwie rysy na zderzaku wgniotka w błotniki i dwie poduchy wypalone. Kobieta jeździła 3 lata do pracy 2km i wtryski straciły na wdajności auto jechało jak muł pod góre a skrzynia kręciła wysokie obroty. Wybrałem się do PRO CHIP NA£ęCZÓW i wypluł 80,6 KM. Wymiana wtrysków pomogła x4 1000zł. 17 IX będziemy podkręcać auto. Pozdrawiam.
-BKC DSG 105km seria
-4xel szyby lusterka
-10x Air Bag(zostało 8 
-ABS ESP
-RNS300 x6 głośników (lipnie gra)
-FIS chyba duży
-Tempomat
-Ori alu 16"
Modyfikacje do tej pory
-katalizator aut
-filtr sportowy pipercross wkład
-Czarne lampy + xenon ( niestety china ale świeci oszałamiająco dobrze)
-Czujniki parkowania na podsufitce z tyłu
-Tarcze przód mikoda GT
-Dołożenie ori. Podłokietnika
-przyciemnione szyby tylnie
Plany:
-czarny dach ( nie wiem czy mat czy karbon 3d.
-Radio rns 310 + głośniki na tył
-Felgi 17" ale dopiero po zimie
-Chip tuning na 17 IX jestem umówiony PRO CHIP NA£ęCZÓW
Uploaded with ImageShack.us
Ostatnio edytowany przez komin_25 (09-09-2013 20:03:49)

£adnie się autko prezentuje hehehe szara perełka jak mój Herman miło kolego Cię powitać na forum:)
Ostatnio edytowany przez Turbo (09-09-2013 10:23:31)

witam ładna golfina widzę że będzie program,coś tylko z tymi poduszkami poknociłeś nie bedę wie zagłębiał w temat,pozdro

Zobaczymy jaki program rozmawiałem wstępnie do DSG proponuje okolice 140km. Co myślicie ile da rade skrzynia. A i może ktoś będzie wiedział jak comanderem wyłączy AUTO LOCK bo mnie wkurza.

Siema
Fajny golfik
Jak dobrze widze masz lampy zmienione podobne jak ja zakupiłem
Masz tam xenka? 140 km to juz bedzie sie fajnie zbierał 
Dodaj jakieś zdj. ze środka 
Ostatnio edytowany przez TanQ (09-09-2013 21:16:13)

xenon jest oczywiście (niestety) HID ale świeci bardzo łądnie i o dziwo nie razi po oczach jadących z drugiej strony

bo jest soczewka
Jak Ci sie jezdzi z tÄ… skrzyniÄ…?
jakiego masz xenka 6k 8?

Xenon ma 6k. Automatami zaraziłem się mając vectre c 3,2 GTS automatic następnie a6c5 2,8automat a6c6 2,4 x2 multitronic następnie 407sw automatic. I golf V z dsg. W audi miałem MULTI to inna bajka a dsg najbardziej przypadł mi do gustu a 407sw to jakaś pomyłka całkowita miesiąć miałem. Dsg to potrafi oszczędzić paliwko i szybka jest przyjemna jest ok. Zobaczymy co będzie po wirusie

Trochę off top, ale mam pytanie, jak wspominasz VECTRE 3.2 GTS bo znajomy nad nią bardzo rozmyśla, fajne auto?

Vectra jest ok skrzynia trochę szarpie auto mało paliło 10lpg trasa 13 miasto prowadzi się kiepsko golf się lepiej prowadzi reszta ok. Elektryka lubi wariować

Witam ponownie jestem już po CHIP TUNINGU Przedstawię sprawę.
Pierwszy wyjazd do PROCHIP okazały się złe POMPOWTRYSKI i moc oscylowała 80km
Następnie naprawa wtrysków (wymiana na używane) czyli seria 117km
Następnie po kilku próbach strojeniu i hamowaniu x razy wyszło 151km

nieźle !
dobry rezultat koncowy, a w serii też miły bonus 

Seria z lekkim bonusem bo nie ma kata i filtr pipercross coś tam po 2km dorzuca. Teraz chce jechać.
Strony: 1