Pasterz,
Jak kupujesz używany zderzak, to z reguły jest bez zaślepek, w sumie to nie wiem czemu, jak go ściągają np. z rozbitka, to powinien mieć tą zaślepkę..
Jak kupowałem swój to przeszukiwaliśmy z kolesiem stertę tych zderzaków, nie pamiętał dokładnie gdzie położył ten mój, i powiem Ci, że wszystkie były bez zaślepek..
Małe zmiany..
Niedawno kupiłem okleinę na kokpit, chwaliłem ją, bo się dobrze trzymała..
Niestety, musiałem ją wyrzucić, zaczęła odchodzić w kilku miejscach.. 
Więc wróciłem do standardowego wyglądu 
Może w najbliższym czasie zmienię środek, ale tym razem będzie malowanie, nie oklejanie..
Niedawno kupiłem radio od mojego kochanego szwagra, które się zepsuło po 2 tygodniach.. porażka..
Nigdy więcej używanego sprzętu nie kupię.. A szwagier wpierd.. dostanie.. 
Nowe radyjko już mam, też JVC:
JVC KD-R90BTE
Naprawdę, nigdy więcej nie kupię używanego sprzętu..
Kilka fotek:

P.S. Prawko już mam, poruszyłem Niebo i Ziemię, wczoraj odebrałem dokument..
Pozostawię całą tą sprawę bez komentarza..
Pozdrawiam

te lampy tylnie są mega.kupowałeś od dectane ze strony czy na allegro?
Dzięki Pasterz, miesiąc nie jeździłem samochodem, i już mnie kurwica brała normalnie..
marcinmartinus, lampy kupiłem na allegro..

Pasterz napisał:
Marco napisał:
Zderzak na miejscu
Na razie bez zaślepki, ponieważ dopiero dzisiaj ją odebrałem, nie jest jeszcze pomalowana..
(...)
Miałem zamiar kupić coś na 1DIN, ale trafił mi się taki oto rodzynek:
(...)
PzdrI jak zaślepka? naprawdę 78zł?
![]()
Dlaczego wnęka dokładki nie jest czarna?
Toż to jest 1DIN
Kolego gdzie kupiłeś ta zaślepkę bo ja też taką potrzebuje do swojej dokładki.

Marco napisał:
Zaślepkę kupiłem w ASO, nie wiem czy wogóle można taką gdzie indziej dostać, cena niestety kosmiczna
A jaka cena??? za 100 zł lub 200 zł już kupie??

Pasterz napisał:
Turbo 89zł o ile dobrze pamiętam, ale tak czy tak to Twoja zaślepka ma chyba inny kształt niż ta
To ta moja Pasterz zaślepka jeszcze jest inna i droższa??

Piękne auto. Brakuje tylko radia 2 din ale to tylko moja opinia z którą nie musisz się liczyć. ¯yczę bezawaryjności. Pozdrawiam.
Ostatnio edytowany przez dunga85 (21-09-2013 00:41:00)
Dzięki Kolego..
Odnośnie radia, na razie zostaję przy 1 DIN, może w przyszłym roku pokuszę się o rozbudowę multimedialną..
Jak już będę się za to brał, to na pewno wstawię jakąś stację multimedialną 2 DIN, może monitory w zagłówkach, itd..
Na razie odkładam fundusze na inną rzecz, szczegóły niedługo.. 

Marco twoje autko wygląda imponująco moje pytanie ile zapłaciłeś za tylne lampy do swojego golfa??, bo też mi się bardzo takie podobają i zastanawiam się nad kupnem takich:)
Turbo, Dzięki za miłe słowo 
Tutaj masz link do lamp:
http://allegro.pl/jedyne-lampy-tylne-di … 19171.html

Marco napisał:
Turbo, Dzięki za miłe słowo
Tutaj masz link do lamp:
http://allegro.pl/jedyne-lampy-tylne-di … 19171.html
Dzięki Marco poważnie się zastanawiam nad tymi światłami bo u Ciebie w aucie widzę że prezentują się zajebiście!!!

Pasterz napisał:
Też się zastanawiałem do póki nie zobaczyłem ceny
![]()
Mnie tam cena nie odstrasza!!!!!

Jak mi się mod spodoba to będę do niego dążył chodź nie powiem drogie lampy ale warto!
Ostatnio edytowany przez Turbo (21-09-2013 21:24:57)
Cena faktycznie nie zachęca ale są warte tych pieniędzy..
Turbo, uzbrój się w cierpliwość podczas montażu, klosze w klapie wymagają dodatkowego przeciągania kabli i niestety jest z tym sporo roboty 
Powodzenia

Marco napisał:
Cena faktycznie nie zachęca ale są warte tych pieniędzy..
Turbo, uzbrój się w cierpliwość podczas montażu, klosze w klapie wymagają dodatkowego przeciągania kabli i niestety jest z tym sporo roboty
Powodzenia
Marco cena jest duża ale wygląda to kozacko i myślę że u mnie w golfie będzie się tez zajebiście prezentowało, sam montowałeś te lampy???.Wnioskuje z tego co piszesz:)
Tak, sam się z tym bawiłem..
Nie ma problemu z montażem tych dwóch w nadkolach, wyciągasz stare, wkładasz nowe, kostki pasują idealnie, podłączasz i świecą..
Zabawa zaczyna się przy podłączaniu tych w klapie, jeśli chcesz, aby świeciły dodatkowo jako światła mijania/postojowe (razem z tymi dwoma w nadkolach), to musisz pociągnąć kabelki od tych dwóch z nadkoli, są w nich specjalnie zrobione wyjścia na te dodatkowe kabelki..
Problem jest w tym, iż trzeba te kabelki pociągnąć przez gumowe wężyki, które łączą klapę z nadwoziem, są one tak ciasno zmontowane, że trzeba naprawdę anielskiej cierpliwości, żeby tamtędy pociągnąć te kabelki od lamp..
Ale jak już się uda, to efekt jest naprawdę super 

Marco napisał:
Tak, sam się z tym bawiłem..
Nie ma problemu z montażem tych dwóch w nadkolach, wyciągasz stare, wkładasz nowe, kostki pasują idealnie, podłączasz i świecą..
Zabawa zaczyna się przy podłączaniu tych w klapie, jeśli chcesz, aby świeciły dodatkowo jako światła mijania/postojowe (razem z tymi dwoma w nadkolach), to musisz pociągnąć kabelki od tych dwóch z nadkoli, są w nich specjalnie zrobione wyjścia na te dodatkowe kabelki..
Problem jest w tym, iż trzeba te kabelki pociągnąć przez gumowe wężyki, które łączą klapę z nadwoziem, są one tak ciasno zmontowane, że trzeba naprawdę anielskiej cierpliwości, żeby tamtędy pociągnąć te kabelki od lamp..
Ale jak już się uda, to efekt jest naprawdę super
Widzę że będzie z tym trochę roboty podpaliłem się i kupie te lampy!!!!!!!.Przytoczę słowa Pasterza na żywo Nie ważne ile kosztuje ważne jak wygląda po modach twój golf!!!!!!
Marco to ile godz Ci zajęło zainstalowanie tych świateł???