Kolego ile Cie to kosztowało??

ciekawy mod
gratuluje pomyslu 

rozklejałem lampy sam choć łatwo nie bylo ale jakas sie udalo
kosztowalo mnie to 22 zl czyli mozna powiedziec ze jak za darmo, pasek pomalowalem bo mialem czerwona farbe i tak naszedl pomysl zeby ja do czegos wykorzystac i oto efekt 

pare nowych zdjec

Bardzo ładnie to wygląda a szczególnie tylne lampy ledowe widzę że kupiłeś podobne do moich:)

no ładniutko to wygląda,ja próbowałem robić coś podobnego w moich lampach tyle że chciałem całkowicie zlikwidować postojowe w odbłyśniku i przenieś je w wolne miejsce obok kierunku tyle że efekt był mizerny bo mam włączoną funkcję ''Przednie kierunkowskazy jako światła postojowe a'la USA'' i te dwa światła w kierunku się gryzły bo tu pomarańczowe świeciło a tu białe i odpuściłem temat.U ciebie widzę że gdybyś sobie uaktywnił tą funkcję ''Przednie kierunkowskazy jako światła postojowe a'la USA''wygladało by to całkiem ciekawie bo u ciebie te boczne światło świeci tak trochę żółtawo więc zgrało by sie ze świecącym kierunkiem.Jak zamontowałeś żtam żarówkę i jak z ewentualna wymiana tej żarówki,pozdrawiam

zajebiscie to wszsytko swieci
strasznie mi sie podobaja te tylne lampy ala VI GTI
kozackie sÄ… !!

Podlaczylem sie pod swiatla pozycyjne i kupilem pomaranczowe zarowki z wymiana zarowki nie bedzie problemu. Wywiercielm dziure i kupilem dwie wtyczki do zarowki w5w i poprostu tam wsadzielm, a pozniej uszczelnilem klejem 

Mlody93 napisał:
Podlaczylem sie pod swiatla pozycyjne i kupilem pomaranczowe zarowki z wymiana zarowki nie bedzie problemu. Wywiercielm dziure i kupilem dwie wtyczki do zarowki w5w i poprostu tam wsadzielm, a pozniej uszczelnilem klejem
no tak też właśnie tak zamiar miałem ale żeby wymienić żarówkę to będziesz musiał lampę rozkleić ?

trzeci5 nie bede musial bo zrobilem dziure w lampie i blysce a lampe dobrze uszczelnilem

Mlody93 napisał:
trzeci5 nie bede musial bo zrobilem dziure w lampie i blysce a lampe dobrze uszczelnilem
możesz podesłać jakieś foto jak to ogarnąłeś,bo może jednak zrobię to co chciałem zrobić z moimi lampami,pozdrawiam

trzeci5 napisał:
Mlody93 napisał:
możesz podesłać jakieś foto jak to ogarnąłeś,bo może jednak zrobię to co chciałem zrobić z moimi lampami,pozdrawiam
Też bym poprosił o fotki bo imponująco to wygląda:)

zrobie na dniach bo zeby zrobic zdjecia musze wyciagnac lampe 

Mlody93 napisał:
zrobie na dniach bo zeby zrobic zdjecia musze wyciagnac lampe
spoko nie spieszy mi sie,napisz jeszcze czy żeby wymienić ta żarówkę musisz wyciągać lampę?

trzeci5 nie stety ale nie zrobilem zdjec a lamp juz nie mam poniewaz wzialem od brata na soczewce bo brat auto sprzedawal wiec dalem mu swoje a ja do tej soczewki dalem ksenon