To ja urlop wziąłem żeby jechać podłubać przy zielonym, a Ty go zabierasz?! 
Po drodze wjedz na myjnie bo mkV wyglÄ…da jak po przeprawie przez bagno 
Mk5 jest po korekcie lakieru ... ale po 24 godzinach wygląda jak na zdjęciu
Masakra jaki jest syf na drogach ... A do Gliwic też masz kawałek tak że wpadaj na warsztat i bierz się za robotę 
Jak już się tutaj tak chwalimy .... To dorwałem nową zabawkę
Nową felgę z Audi 21" 10j w pełnej polerce i jestem w trakcie robienia z niej stolika do Mieszkania
Nóżki robię z Tłoków z Korbowodami pochodzących z Subaru impreza WRX STI a na górze będzie szklany blat . I mam dylemat więc może wy macie pomysł . Zakładać oponę czy nie ? Bo mam 295/35 R21 tylko nie wiem czy nie wypolerować jeszcze bębna z zewnątrz i w środku i podświetlić to wszystko na biało

Dokup 3 felgi i załóż do golfa 
Juras , bardzo chętnie ale golf na 21" z moim zawieszeniem musiał by mieć napęd na 4 koła i chlapacze które kolega ostatnio chciał kupić do mk5
A zajawkę mam od zawsze , motoryzacja jest moją pasją i cały czas mam nowe pomysły i chcę ja realizować bo mam jeszcze dwa zakapione Silniki z Subaru i też mam już pewne plany z nimi związane ... W każdym bądź razie jak byśćie kiedyś do mnie wpadli to na pewno będzie gdzie postawić piwo 
Kolego Pasterz , nie zrozumiałeś żartu
Chodziło o to że z moim zawisem będzie wyglądał jak moja Toyota do Off-roadu ...

Otrzymałem certyfikat autentyczności mojego MK1 oraz zgodności numeru silnika z oryginałem.
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/7f4 … 1e225.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/3e5 … c0250.html

Witam nic nowego nie wymyśle na temat twojwj zajebistej jedynki po prostu jest przepiękna,i jak masz tam jakieś MK I dla mnie?ja znalazłem niedaleko mnie MK I stojące od kilku lat pod drzewem 1.5 pb automat 3d stan dobry,widząc tego golfa z daleka myślałem że jest obniżony a co sie okazało koła były do połowy zapadnięte w ziemi hehe

Ja swojego trochę czasu szukałem, w Polsce byłem w kilku miejscach, szkoda opisywać co zastałem. Zdecydowałem się na zakup w Niemczech i nie żałuję wyboru. Musisz uzbroić się w cierpliwość to znajdziesz odpowiedni egzemplarz.
Ostatnio edytowany przez RUTRA (15-07-2013 19:53:44)
Musisz też podjąć decyzje czy chcesz mieć 100% oryginał jak kolega Rutra czy ładnie zrobiony egzemplarz ... Na np z czystym sumieniem przyznaje się że moje auto jest Szczepanem . Było to oryginalne Pirelli z tym że buda była w okropnym stanie i żeby ją odrestaurować musiał by być kit Carem a nie jestem zwolennikiem takich ulepów i dla tego został przełożony do zdrowej budy . Nie zależało mi na certyfikacie ani oryginalności . Po prostu chciałem mieć Golfa mk1 zrobionego po swojemu tak jak mi się podoba 

Niezla maszynka to moje male marzenie na przyszlosc.
przymierzam sie do kupna mk1 GTI albo mk2 GTI ale musze troszke odlozyc na egrzemplarz w dobrym stanie tech. bo wraka nie stac mnie restaurowac
Ostatnio edytowany przez pabloo8600 (12-10-2013 19:42:55)

ja tam wolał bym kupić i sobie odrestaurować,poza tym MK I GTI w dobrym stanie sporo kosztuje MK II będzie stosunkowo tańsze