jurasvip napisał:
Tak na poważnie, może bym sobie strzelił czarny mat na zimowe '17.... nie mam co modzić, a tu wszyscy szaleją i mi przykro
No to działaj 
P.S. Trzeba Ci było kupować takie wypasione Scirocco?
Wygląda genialnie, jeździ teraz jak torpeda, to co z takim autem można robić..

No właśnie już wszystko co sensowne zrobiłem, wrzucenie ksenonów, czy np pakietu z R'ki to kosmiczna cena więc dałem spokój, podobnie z mocą, raz że silnik jest dość "świeżą konstrukcją" a dwa, że na tą chwile podniesienie mocy do ok 250-280KM to koszt ok 7-8tys zł, za dużo jak dla mnie....
Pozostaje mi pomalować felgi i ewentualnie zrobić coś z hamulcami bo wydaje mi się że dali "d*upy" inżynierowie z VW i auto niezbyt rewelacyjnie hamuje.
jurasvip napisał:
No właśnie już wszystko co sensowne zrobiłem, wrzucenie ksenonów, czy np pakietu z R'ki to kosmiczna cena więc dałem spokój, podobnie z mocą, raz że silnik jest dość "świeżą konstrukcją" a dwa, że na tą chwile podniesienie mocy do ok 250-280KM to koszt ok 7-8tys zł, za dużo jak dla mnie....
Pozostaje mi pomalować felgi i ewentualnie zrobić coś z hamulcami bo wydaje mi się że dali "d*upy" inżynierowie z VW i auto niezbyt rewelacyjnie hamuje.
Pisaliście mi kiedyś, że mogłem kupić GTI i miałbym wszystko od razu..
Ale to żadna frajda..
Cieszą mnie nawet najmniejsze zmiany w moim MKV, w takim GTI to mógłbym tylko moc zwiększać, i tyle..
A tak, to sobie zmienię coś na froncie, albo na tyłku, nawet dywaniki wymienię na "lepsze" i już cieszy 
Od zawsze mam przekonanie, że własna praca przy samochodzie daje najwięcej frajdy 

Poniekąd masz rację, zastanawiam się nad zakupem autka do jeżdżenie wkoło komina, jako że od lat młodzieńczych marzyłem o Seicento Sporting, chyba nabęde niebawem taki model, takie to małe pocieszne autko:)

Wiem Pasterz, dlatego nie chcę zrobić lipy i się zastanawiam czy w ogóle warto, te moje alu są w idealnym stanie w oryginalnym lakierze... szkoda troche babrać je jakimiś dipami 
jurasvip napisał:
Poniekąd masz rację, zastanawiam się nad zakupem autka do jeżdżenie wkoło komina, jako że od lat młodzieńczych marzyłem o Seicento Sporting, chyba nabęde niebawem taki model, takie to małe pocieszne autko:)
Dwa razy jechałem takim Seicento, powiem Ci, że jak na 55 KM pod maską to całkiem fajnie się zbiera 
Założę się o stówę, że kolor tego Seja będzie biały 
Chyba seryjnie takie nie wychodziły, ale znając Ciebie Juras to pomalujesz go jeszcze w dzień zakupu.. 

Pięknie to wygląda
też musze zrobic cos z dokladka z tyłu, wszyscy takie fajne du** mają to ja też chcę !! 

No Marco zajebiście ledy tylne wyglądają oraz te felgi:).Czarny znaczek front jakoś mi nie podchodzi.

Marco, skąd wytrzasnąłeś te dywaniki?! Wiem że zima tuż tuż, ale są pewne granice 
Zainwestuj w dedykowane gumy do środka petex 
Dzięki
Na wiosnę będę polował na jakieś kultowe felgi, jak znajdę coś fajnego to założę na Golfine, posadzę go maksymalnie na ziemię i wtedy będzie już pewnie koniec zmian od zewnątrz
Ewentualnie jeszcze ciemne szyby..
Pasterz, najprawdopodobniej wrzucÄ™ 18 cali 
Co prawda testowałem już 18 cali, nie pasowały mi zbytnio, ale dla efektu wizualnego się poświęcę 
Gwinto to SPAX RSX, siedzi teraz - 40 mm, regulacja jest do -80 mm 
Jeździ się super, ma dużo opcji doboru twardości amorów, tak więc można sobie ustawić jak Ci się podoba 

Jak dla mnie grill w tym czarnym kolorze idealnie pasuje do grafitowego,elegancko!:)Natomiast dywaniki na - 
korba napisał:
Jak dla mnie grill w tym czarnym kolorze idealnie pasuje do grafitowego,elegancko!:)Natomiast dywaniki na -
Korba, dywaniki to tylko eksperyment, dostałem je gratisowo do jednego z zakupów na allegro, są badziewne, nie dość, że tandetne jakościowo, to jeszcze wyglądają bez sensu..
Założyłem je z czystej ciekawości, jak robiłem zdjęcie to zapomniałem ich wyciągnąć, już wróciły moje fabryczne 

Marco masz nam udowodnić na zdjęciu że posiadasz inne dywaniki gumowe bo inaczej nie damy Ci spokoju 
p.s a kto widział jakie fajne gumowe dywany mają amerykańcy do swoich mkV i mkVI GTI? he?
Szukałem ich kiedyś w PL, ale z marnym skutkiem....
Ale jak widać po kilku latach dotarły do PL....
Dobra cena 
http://allegro.pl/nowe-oryg-dywaniki-gu … 60624.html