chcialbym zamotowac panel z lampkami na podsufitce z przodu od passata , chodzi mi o te diody ktore daja czerwone swiatlo na galke od skrzyni biegow , do brzegu : wystarczy ze kupie taki panel podlacze kosteczki i bedzie gralo ??? jeszcze tego nie rozbieralem ??

Tak jak mówisz.
Powinno pasować tym bardziej, że diody stanowią integralną część tego elementu oświetlenia. Akurat jeszcze u siebie nie musiałem nic w tym oświetleniu rozbierać ale znając VW będzie polegało to na wpięciu jedynie kostki.

Ma ktoÅ› coÅ› takiego u siebie zamontowane?

mam cos takiego u siebie make up oswietlenia-ambiente

No dokładnie takie coś, ale ja takiego pokrętła nie mam

to pokretlo jest od szyberdachu

Witam wszystkich,
Nie chce zakładać nowego wątku by nie śmiecić, dlatego zapytam tutaj.
Przestała mi świecić wewnętrzna lampka. Przypuszczam, że szlak trafił żarówę, bo te dwie boczne dodatkowe świecą, tylko ta środkowa nie. Stąd moje pytanie. Jak się do niej dostać? Trzeba zdemontować cały ten panel, czy jakoś szkiełko idzie zdjąć? Nie wiecie może przypadkiem, czy ta przednia żarówa jest w połączeniu szeregowym z tą w środku auta? Bo ta środkowa tez nie reaguje ani na otwarcie drzwi ani na przycisk sterujący.
Wybaczcie me błahe pytanie, ale nie chce nic urwać ani zniszczyć, dlatego wolę sie upewnić.

U mnie się ściąga szkiełko
Co do połączenia wydaje mi się, że nie jest szeregowo

poszlo bez komplikacji bo mam podobny problem z owadem w oswietleniu