Witam!
Oto moje Mkv!
Autko pochodzi z 2004r.,silnik 1,9 TDI 90KM,kupione w kwietniu tego roku z przebiegiem ponad 69tys. km. Powiem odrazu, że przebieg realny, sprawdzany w serwisie, jak również wyglą auta w śodku o tym świadczy - wszystko jak nóweczka! 
Na tą chwile Golfik już ma najechane 78tys.
Na wyposażeniu posiada
- 10x znaczek AirBag 
- sensor deszczu
- sensor zmierzchu
- Coming Leaving Home
- elektryczne szyby - niestety tylko przednie
- elektryczne i podgrzewane lusterka
- fotochromatyczne lusterko wsteczne
- elektryczny szyberdach
- lampki z illuminacjÄ…
- czujniki parkowania tylne
- klimatyzacja
Od siebie dodałem
- dołożony oryginalny zestaw głośnomówiący VW dedykowany do Golfa
- wszystkie znaczki pomalowane PlasDipem na czarno
- dołożone światła do jazdy dziennej MaxLed
- czarne przednie lampy ori GTI
- tylne lampy ori R32
- przyciemnione wszystkie szyby
- przyciemnione folią 3 światło STOP
- przyciemnione kierunki w lusterkach
- antena dachowa
- zdjęte oznaczenia z klapy
- podświetlenie tablicy ori światła mkVI
- znaczek tylny w klape 3D
W trakcie
- w oczekiwaniu na felgi 17"
- w oczekiwaniu na moduły LED do wewnątrz
Plany
- podłokietnik
- listwy na drzwi lakierowane
- tylna dokładka GTI
- zwiększenie mocy
- zwiększenie dawki paliwa na ciepłym silniku
Przed sezonem zimowym został wymeniony rozrząd, oleje, filtry, nawoskowany oraz wymyty! 
BTW. posiadam do sprzedania w dobrej cenie lampy przednie, tylne i znaczek w klape - priv
Tak wyglądał jak go kupiłem

A tak jest teraz 

Ostatnio edytowany przez Golf_Wlkp (19-11-2013 12:48:11)

No auto wygląda naprawdę kozacko też mi się marzy taki czarny golf przednie boczne szyby też masz przyciemnione folią??

Tak przednie też, ale tą najjaśniejszą folią

no ładny czarnuch, co do przebiegu to rzeczywiście małowiarygodny ale jak się upierasz to niech bedzie, musiał wiecej stać niż jeżdzić 
moim zdaniem lampki na + zarówno przód jak i tył podobaja mi się
jak chcesz koło 17 to przydałoby się połozyc go niżej bo koza będzie
no i te szyby...niby wszystkie przyciemniane a jednak karawan
ale to moja opinia 

Szyby wyglądają fajnie też chciałem przyciemnić szyby boczne przednie ale słyszałem ze milicja się czepia nie miałeś o to z nimi problemu??

Najpierw założe 17", a póżniej będe myślał o glebie, no dokładnie są gusta i gusta
Turbo powiem ci, że wszystko zależy od policjanta, a po drugie to w miesćiepolicja musi mieć specjalny przyrząd żeby mogła sprawdzić przepuszczalnośc światła bo na oko to jeszcze nikt nikomu dowodu nie zatrymał

Golf_Wlkp napisał:
Najpierw założe 17", a póżniej będe myślał o glebie, no dokładnie są gusta i gusta
Turbo powiem ci, że wszystko zależy od policjanta, a po drugie to w miesćiepolicja musi mieć specjalny przyrząd żeby mogła sprawdzić przepuszczalnośc światła bo na oko to jeszcze nikt nikomu dowodu nie zatrymał
czasem maja to do sprawdzania przepuszczalności światła ,a jeśli nie to biorą papugę i podjeżdża taki co ma, sam tak kiedys miałem.
furka fajnie siÄ™ prezentuje 
Ostatnio edytowany przez lemis (19-11-2013 15:15:59)

wystarczy, że każą Ci opuścić szybę i widać, że szyba jest oklejona, a nie wolno, nawet przeźroczystą folią 
Fajna Furka.. 
Szacun za włożoną robotę..
Z szybami pewnie będzie tak jak powyżej napisał kolega..
Bezawaryjności życzę 

Suchy napisał:
wystarczy, że każą Ci opuścić szybę i widać, że szyba jest oklejona, a nie wolno, nawet przeźroczystą folią
wolno ale iles tam % nie pamiętam cos ok 30 % , ale jak beda chcieli to sprawdza to moment, wole dmuchac na zimne i miec tylko tył czarny;d niz maja zabierać dowód ;p
Ostatnio edytowany przez lemis (19-11-2013 20:58:20)

Pasterz napisał:
Maks 30% można mieć z przodu, ale fabrycznie szyby już są lekko przydymione + najjaśniejsza folia = ileś tam % za dużo
tak jak mówisz lekko dymu tylko, a z tyłu robisz co chcesz, no ale kazdy robi jak uważna 

To chyba przeciemnie sobie te dwie przednie szyby bo wtedy autko kozacko wygląda:). Kolego idzę że golfine sprowadzałes z Francji z lekkim uszkodzeniem duża różnica ceny?? niż auto jako nieuszkodzone??

Turbo napisał:
To chyba przeciemnie sobie te dwie przednie szyby bo wtedy autko kozacko wygląda:). Kolego idzę że golfine sprowadzałes z Francji z lekkim uszkodzeniem duża różnica ceny?? niż auto jako nieuszkodzone??
zawsze jest roznica w cenie, kwestia ile bylo walone, osobicie bym wolał 100% ori cały ale ciezko o taki niestety 

fabryczne szyby mają coś koło 25-30% przyciemnienia 

Suchy napisał:
fabryczne szyby mają coś koło 25-30% przyciemnienia
mozliwe, mam tyl fabryczny ale ile maja % to nie mam pojecia.

na stacjach diagnostycznych majÄ… taki przyrzÄ…d do mierzenia

£adny Golfik
oby służył dobrze 

Np jest ryzyko u nas na Podkarpaciu szczególnie ścigają w Rzeszowie za te przednie szyby.