Na Ile byś wycenił te felgi???

Turbo napisał:
Na Ile byś wycenił te felgi???
http://tablica.pl/oferta/felgi-larzon-p … 98a0e16fbd
obecnie wysyłka w cenie bo pilnie potrzebuje gotówki 

Piekny golf! Ostatnio minalem na jednej z ulic Torunskich ( dobrze mi sie wydaje? ) opadla mi szczena do samego dywanika w aucie!
Na zywo wyglada igielka! Kolega do zlapania w Toruniu? Tez smigam piateczka i kilka porad bym potrzebowal 

TRN napisał:
Piekny golf! Ostatnio minalem na jednej z ulic Torunskich ( dobrze mi sie wydaje? ) opadla mi szczena do samego dywanika w aucie!
Na zywo wyglada igielka! Kolega do zlapania w Toruniu? Tez smigam piateczka i kilka porad bym potrzebowal
Witamy na forum:)

Rowniez witam. Bardzo mi milo 

Dzis popoludniu strzele mu kilka porzadnych fotek i wstawie cos 

TRN napisał:
Dzis popoludniu strzele mu kilka porzadnych fotek i wstawie cos
No to czekamy:)

Larzony czekają na nowego włściciela ( Turbo je chciał ale coś się ociaga z decyzją ; )
a ja stwierdziłem ze czas na jakiś inny wzór co prawda kupiłem troche na wyrost bo za duże są i obcierają ale wygladają w miarę
i nawet spasowane sa ok, może ewentualnie węższa opona by się przydała.

Felgi ładne i te tylne światła kozacko Turbo chce:) tylko miałem trochę dużo wydatków 
Pięknie wygląda.. 
Super fura..
Ja niedawno posadziłem swojego na max. obniżenie.. Skończyło się obdartą dokładką z przodu.. za nisko na nasze drogi..
Fajnie wygląda ten Twój czarny Golf 

ładnie sie prezentuje Golfik na tych kołach 

mi sie podoba tylna dokladka 
wydaje mi sie czy rzeczywiscie na zdjeciu z tylnymi lampami, jedna z nich ma dwie zarowki spalone?
Ostatnio edytowany przez Kaczor20 (20-11-2013 12:14:54)

nie są przepalone tylko czasami nie łączą ( musze sprawdzić w srodku lampy,) czasem świeca a czasem nie 
Felgi 19cali , 8,5 szer, ET 40
Opony 235/35/19
musze przyznac, że przy tym ET wychodzą z nadkola z tyłu, ładnie wyglada ale troszke sie obciera 
węższa opona powinna ładnie się schować
Ostatnio edytowany przez Suchy (20-11-2013 14:09:01)

węższe opony to na pewno będziesz musiał dać i jak by to nie pomogło to można nieco stoczyć rotor,ja w BBS-sach stoczyłem o 5mm bo o tyle dało sie to zrobić żeby zachować bezpieczeństwo,pozdro

Niezly golfik, czarny to czarny zawsze dobrze sie prezentuje 

mój błąd, rzeczywiście ET 30 !!!! a nie 40 !! coś mi sie popie%$#@ 
Ostatnio edytowany przez Suchy (21-11-2013 08:30:15)

temat do zamknięcia, zostały tylko felgi na handel