jurasvip napisał:
Marco masz nam udowodnić na zdjęciu że posiadasz inne dywaniki gumowe bo inaczej nie damy Ci spokoju
Hehe.. Dobrze Juras, wieczorem Wam udowodniÄ™ 
Dywaniki GTI fajne, ale nie pasowałyby do mojego Golfa, nie mam plasterka miodu na froncie.. 

Ja nie jestem zwolennikiem gum,welur to welur:) ale może na te zime coś tam wrzuce bo szkoda tych "letnich" czasami.Te od gti jak najbardziej ok ale tak jak Marko pisał albo trzeba mieć gti albo jak trzeci tak dojeb...golfa:)
No właśnie 
Korba, odnośnie welurów, miałem w MKIV, nie zmieniałem ich na zimę na gumowe i po dwóch sezonach wyglądały już kiepsko..
Ale masz rację co do tego, że welurowe dywaniki prezentują się naprawdę fajnie.. 

Dywaniki powinny być jak opony-letnie i zimowe.
Pasterz napisał:
A co w przypadku ludzi którzy mają opony wielosezonowe? maja wozić i te i te dywaniki?
![]()
![]()
Normalny, odpowiedzialny kierowca nie używa opon wielosezonowych..
Nawet używane zimówki są lepsze, niż nowe letnie opony na zimę..
Pasterz, Golf ma spory bagażnik, zmieszczą się i dywaniki na wymianę.. 

No Marco, teraz wierzÄ™ 
Pasterz Jak to mówią "jak coś jest do wszystkiego, to jest do niczego".
Ja też nie uznaję opon wielosezonowych 

Opony wielosezonowe sÄ… dobre ale nie do naszego klimatu 
Witam Forumowiczów,
Od kilku tygodni szukam jakichÅ› ciekawych felg do mojego MKV,
Nie ukrywam, że najbardziej interesowały mnie BBS RS, ale niestety nie znalazłem żadnych w dobrym stanie..
Podjąłem decyzje o kupieniu nowych alusów i mam do Was prośbę o wyrażenie swojej opini o dwóch poniższych modelach, ponieważ nie mogę się zdecydować 
Parametry obu zestawów to 8x17'', ET 35, guma jaką na nie założę to 215/40..
Będę wdzięczny za opinię, krytykę lub cokolwiek 
Dzięki z góry
Pozdrówka
Borbet CW1 HyperSilver
RH Alurad DF Energy

Z tych dwoch bylbym za 2 opcjÄ… "RH Alurad DF Energy"
pobaw sie photoshopem czy czyms podobnym i sprobuj sobie to jakos zwizualizować 

Mi także podoba się 2 rodzaj felgi te 1 to taki zdecydowanie prostszy rodzaj, drugi model jest zdecydowanie wyszukany i wpada w oko.Zapewne koszt też jest ich nie mały.
Dzięki Panowie 
Turbo no właśnie nie są aż tak drogie, z dostawą, śrubami, deklami i pierścieniami centrującymi niecałe 3000 zł..
BBS RS1, te które mi się podobają, używane w dobrym stanie kosztują od 4000 do 5000 tys, więc zdecydowanie więcej..
Problem w tym, że prawie niemożliwe jest znalezienie ich z rozstawem śrub 5x112.. 

Marco napisał:
Dzięki Panowie
Turbo no właśnie nie są aż tak drogie, z dostawą, śrubami, deklami i pierścieniami centrującymi niecałe 3000 zł..
BBS RS1, te które mi się podobają, używane w dobrym stanie kosztują od 4000 do 5000 tys, więc zdecydowanie więcej..
Problem w tym, że prawie niemożliwe jest znalezienie ich z rozstawem śrub 5x112..
To tak 3 tyś zł to jescze względna cena ale jak piszesz że BBS RS1 używka do 5 tys zł to już cena duża.A te wyżej wspomniane felgi prezentują się imponująco.

No to Golfik będzie się superowo prezentował z tymi aluskami 

Marco napisał:
Mała zmiana..
Docelowo Golf będzie śmigał na czymś takim
http://images61.fotosik.pl/702/97e77dec75d5b12am.jpg
Dostałem na te koła bardzo fajną cenę, rozmiary te same co powyżej..
W przyszłym tygodniu wrzucę fotki auta..
Pozdrawiam
No te felgi powalajÄ… kozackie sÄ… Marco.