Witam, dzisiaj przepaliła mi się żarówka lewej przedniej lampy. Mam takie pytanie, czy żarówkę wymieni się bez problemu, bez demontażu pozostałych rzeczy?. Czy jednak będę musiał się troszkę namęczyć, a by ja wymienić?

Na pewno Sobie poradzisz, nie jest tak źle, trochę zwinnych palców i po problemie. 

prosze tam ponizej jest opisane
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=299563

chodzi o kierunek w przedniej lampie a nie w lusterku
ale to info tez na pewno sie przyda. 

Dzisiaj próbowałem wyjąć żarówkę i jest mały problem, dojście jest eleganckie, przekręcam osłonę żarówki tak że jest już luźna, ale dziadyga nie chce wyjść, jest luźno ale coś ją trzyma, miał może ktoś taki problem? bo znając moje szczęście to pewnie będę musiał wyciągać lampę bo coś będzie nie tak.

respekt napisał:
Dzisiaj próbowałem wyjąć żarówkę i jest mały problem, dojście jest eleganckie, przekręcam osłonę żarówki tak że jest już luźna, ale dziadyga nie chce wyjść, jest luźno ale coś ją trzyma, miał może ktoś taki problem? bo znając moje szczęście to pewnie będę musiał wyciągać lampę bo coś będzie nie tak.
ogólnie wymiana nie jest jakas skomplikowana także pokombinuj moze zawadza o coś i wyjść nie chce,raczej wyjmowanie całej lampy jest zbędne

Właśnie próbowałem u siebie po przekręceniu wychodzi bez najmniejszego problemu

A czy jest jakieś wycięcie jeszcze w miejscu w którym wkładamy żarówkę? bo możliwe że np. z jednej strony jest jakieś wycięcie i po przekręceniu nie jest idealnie w tym miejscu i dlatego coś blokuje. Jutro będę się bawił po pracy, mam nadzieje że wyjdzie.