Obiecane fotki 

Skręciłem gwint do oporu, niżej już nie pójdzie.. da się jeździć w miarę normalnie, więc tak już pewnie zostanie..
Planowałem zrobić w tym roku turbo kit, ale jeszcze się nad tym muszę mocno zastanowić.. cena takiego zabiegu to ok 12 tyś zł (moc 200KM), za te pieniądze mogę kupić silnik 2.0 TFSI, który samym programem można zrobić na 240-250 KM, więc nie wiem czy to gra warta świeczki..
Pozdrawiam

£adnie siedzi
felgi szczerze myslalem ze gorzej sie beda prezentowac, ale naprawde niezle wygladaja!! Pasuja ładnie do całości, a gwint robi robote tez swoja.
Co do mocy to tak jak piszesz lepiej juz zrobic swapa niz wpakowac tyle kasy i jeszcze czuc niedosyt, ze moglo byc wiecej.. i taniej..

ładnie siedzi, masz tam ori xenon?

hehe klon mojego albo mój klonem twojego
koler ten sam, zolte halogeny czarne lusterka, bardzo ladnie wygląda, jeśli mam być szczery to ja zainwestowal bym w inne kolo, ale grunt żeby to tobie się podobalo
powiedz mi jaki masz gwint ? bo u mnie chyba nizej schodzi
Lampy przednie to nie jest xenon, jest to soczewka ze zwykłą żarówką H7, ale wygląda dokładnie jak ori xenon..
rafalll słusznie zauważyłeś.. prawie jak bliźniaki.. 
Gwint jest firmy SPAX, max. obniżenie to 65mm.. może Ci się wydaje, że Twój jest niżej bo masz większe koło, ja mam tylko 17 cali..

Marco napisał:
Lampy przednie to nie jest xenon, jest to soczewka ze zwykłą żarówką H7, ale wygląda dokładnie jak ori xenon..
rafalll słusznie zauważyłeś.. prawie jak bliźniaki..
Gwint jest firmy SPAX, max. obniżenie to 65mm.. może Ci się wydaje, że Twój jest niżej bo masz większe koło, ja mam tylko 17 cali..
a mozesz dac zdjęcie jak świecą nocą?

Marco napisał:
Obiecane fotki
http://imagizer.imageshack.us/v2/800x60 … 9/3vt4.jpg
http://imagizer.imageshack.us/v2/800x60 … 7/fmba.jpg
http://imagizer.imageshack.us/v2/800x60 … 1/tmyc.jpg
Skręciłem gwint do oporu, niżej już nie pójdzie.. da się jeździć w miarę normalnie, więc tak już pewnie zostanie..
Planowałem zrobić w tym roku turbo kit, ale jeszcze się nad tym muszę mocno zastanowić.. cena takiego zabiegu to ok 12 tyś zł (moc 200KM), za te pieniądze mogę kupić silnik 2.0 TFSI, który samym programem można zrobić na 240-250 KM, więc nie wiem czy to gra warta świeczki..
Pozdrawiam
Felgi przednie nie ma to tamto, co do zabiegu plus 12 tys zł to wolałbym tą kasę zainwestować w jakim model Golfa 6 plus oczywiste dodatkowe pieniądze.
Turbo po części masz rację..
Pewnie jakbym policzył cały wkład w MKV, który włożyłem, to po sprzedaży i dołożeniu tych inwestycji kupiłbym sobie MKVI albo i MKVII.. 
No ale wiesz.. Największą radość sprawia modzenie samochodu.. 
Może kiedyś go zmienię na coś innego, ale póki co pomysłów jeszcze mam trochę, jak już mi braknie (lub mi się znudzi) to dopiero wtedy będzie zmiana..

to nie o to tu chodzi żeby liczyć ile się wydało na mody i nie mówi się co bym mógł mieć za to,trzeba się cieszyć z tego co się zrobiło bo inaczej można mieć wyrzuty sumienia ze mogłem mieć to i tamto,pozdro
Trzeci5 zgadza się.. ja nie licze, co i za ile kupiłem i zrobiłem..
Tak jak napisałem wyżej, mam jeszcze pomysły na ten samochód, i będę je realizował, jak mi się MKV znudzi, wtedy będzie napewno zmiana bolidu..
A odnośnie tego, co napisałeś, to oczywiście, że trzeba się cieszyć ze zmian, nieważne czy małe czy duże, zawsze jest powód do radości..
Ja dopiero wsumie w obecnym samochodzie robie mody, w MKIV niewiele działałem, nie miałem tylu pomysłów co teraz .. 
Jak to już ktoś na forum kiedyś napisał, "MKV jest jak narkotyk".. 

Będzie kozak. Musze kiedyś się do bielska wybrać 
Marco napisał:
Na horyzoncie mam wnętrze od R32, tzn. komplet stołków, i obicia drzwi..
Miało być tak pięknie.. 
Mój dobry kumpel wyczaił mi w Niemczech rozbitego R32, z którego miałem brać stołki i obicia drzwi.. Niestety, nieuczciwy handlowiec potraktował mnie bardzo nieładnie..
Miałem wstępnie zamówione wszystko za cenę ok. 600 euro (stołki i obicia), jutro mieliśmy po to jechać, ale jak się okazało, ktoś przyjechał i zaproponował 600 euro za same siedzenia, tak więc mimo, iż ja miałem to zaklepane, moje siedzenia poszły do kogo innego..
Nie ma to jak chciwość ludzka..
Tak więc poszukiwania zaczynam od nowa..

http://allegro.pl/golf-vi-gti-r20-fotel … =Customers
teraz mi sie wyswietlilo
pierwszy raz widze cos takiego !
ale cena zaporowa