Witam
Moj pierwszy post na forum wiec witam wszystkich,
Moze mi ktos powiedziec gdzie w ksiazeczce mozna znalezc kod do odblokowania radia? w dokumentacji niemieckiej do radia wyczytalem ze kod powinien byc na wlepce w ksiazce serwisowej problem w tym z ejest tam kilka roznych kodow i nie wiem ktory to ten prawidlowy (wole nie wypinac radia z zasilania nie znajac tego kodu). Obstawiam ze jest to lewy gorny rog i kod 1587, mam racje?

a czy jest to oryginalna rcd od twojego auta?

tak, mam wlepke numeru seryjnego radia w ksiazce serwisowej na naklejce zawierajacej kody wyposazenia itp itd problem w tym ze nie ma tam wyszczegolnionej linii z kodem radia i moge sie tlyko domyslac gdzie sie on znajduje ale wolalbym byc pewien 

Możesz bez problemu próbować każdy z tych kodów, z tym, że przy każdej nowej próbie wpisania kodu będziesz musiał co raz dłużej czekać.

ok, w kwesti uscislenia, kod to 4 cyfry tak??

tak to cztrey cyfry,w ostatecznosci mozesz zawsze podjechac do vw na podstawie nr radia i nr nadwozia z ktorego pochodzi radio podadza tobie kod

ok, dzieki wielki za pomoc

Witam istnieje mozliwosc procz pojscia do serwisu i zapłacenia im 150 zł za podanie kodu radia do swojego radia ?? np przez VCDS odczytac go ?
Ostatnio edytowany przez Maniek79 (26-03-2013 18:50:06)