Witam wszystkich , nazywam się Krzysiek i jestem z pomorza a dokładniej z Pruszcza Gdańskiego. pozdrawiam
Moje autko to Jetta V z 2005 roku w wersji Comfortline z silnikiem Diesela 1.9 TDI 105koni, kod silnika to BKC , kod lakieru nadwozia to LA6R. Auto posiada dość bogate wyposażenie wnętrza - skórzaną tapicerkę , w pełni sterowany elektrycznie we wszystkich płaszczyznach fotel kierowcy, pełna elektryka szyb i lusterek , składane elektrycznie lusterka , czujniki cofania z tyłu , dwustrefowy climatronic , kontrola ciśnienia w oponach , radio RNS MFD2 DVD.
Jetta posiada również parę detali które różnią ją innych których tak dużo na naszych drogach . Przedni zderzk GT Sport USA z kratkami bez otworów na halogeny, dokładka przedniego zderzaka ED30 , gładki przedni grill chromowany , tylni zderzak i dokładka USA , zawieszenie gwintowane MTS , listwy progów zaadaptowane z Audi A8 , tylne lampy delikatnie przyciemnione.
W planach napewno jeszcze tylna klapa USA , dobre koło z dużym naciągiem i w przyszłości budowa airrida na dobrym gwincie.
Oto parę zdjęć jak się prezentuje

Ostatnio edytowany przez Kris84 (15-09-2014 02:44:07)

Piekna Jetta
US pakiet to jest to
jak już bedzie komplte to bedzie pieknie 

Fajna Jetta, git wersja, Pozdrawiam

jeszcze klapa US będzie , chciałbym tez lampy tył US ale chyba z często bym dowód tracił bo to autko do codziennej jazdy a nie tylko na zloty 

Klapa już jest , jeszcze tylko malowanie i optycznie będzie kompletny US 
Ostatnio edytowany przez Kris84 (08-10-2014 19:36:59)

pakiet US kupowales w polsce ??

kupiłem go już z tym pakietem , brakowało tylko klapy

poprawił się wygląd z tyłu po małej modyfikacji , brakowało wyraźnego zakończenia wydechu ale już jest 

a to juz początek małej regeneracji zawieszenia gwintowanego