Witam
Mam uszkodzony sterownik modułu parkowania w mojej 5-tce (uległ korozji)-mam pytanie czy wiecie gdzie mogę dostać taki moduł -oczywiście używany? W poniedziałek będę miał wyjęty ten uszkodzony moduł - dopiero wtedy będę miał numery- ale szukam namiaru na osoby/sklepy gdzie w miarę niedrogo będę mógł taką używkę kupić- z gwarancją rozruchową. Jeżeli jesteście w stanie podać mi jakieś namiary będę wdzięczny- ja słabo się na tym znam.
Dziękuję i pozdrawiam
VINCE

Wyciągnij go i poszukaj na allegro takiego samego.Mój też uległ korozji a mianowicie od wody jeden pin ulecial.Zobacz jak w srodku wygląda może bedziesz tylko musiał na nowo zrobic pin.

Mój też niestety zalała woda i tam jest dużo pinów uszkodzonych więc muszę poszukać nowego modułu niestety. Ciekawe w jaki sposób mógł w takim miejscu zostać zalany ?
. Na allegro lukałem orientacyjnie ale za dużo to tego nie widziałem- może źle szukam.
Pozdrawiam

Vince napisał:
Mój też niestety zalała woda i tam jest dużo pinów uszkodzonych więc muszę poszukać nowego modułu niestety. Ciekawe w jaki sposób mógł w takim miejscu zostać zalany ?
. Na allegro lukałem orientacyjnie ale za dużo to tego nie widziałem- może źle szukam
Pozdrawiam
podaj numer,ja mam 2 stary swój w którym jest tylko jeden do wymiany jak chcesz