CZE¦ć, MAM NA IMIę MAREK,
PRZEDSTAWIAM MÓJ BOLID.. 
SILNIK: 1.4 TSI, 122 KM & 200 NM,
PRODUKCJA: SIERPIEÅ„ 2008,
PRZEBIEG: 86 TYS. KM
WYPOSA¯ENIE: 6 X AIRBAG, DWUSTREFOWY CLIMATRONIC, 6 BIEGÓW, ABS/ASR/EBD, 4XEL. SZYBY, EL. I PODGRZEWANE LUSTERKA, ANTYNAPAD, RADIO RCD 310, 4 G£O¦NIKI, BLOKADA SZYB, CZUJNIKI DESZCZU/ZMIERZCHU/CI¦NIENIA W OGUMIENIU, KOMPUTER POK£ADOWY MFA, KLIMATYZOWANY SCHOWEK, POD£OKIETNIK, CENTRALNY ZAMEK, ALARM Z FUNKCJ¡ DOMYKANIA SZYB Z PILOTA, SAMO ¦CIEMNIAJ¡CE SIę LUSTERKO, FOTELE ISOFIX, SKÓRA NA KIEROWNICY/LEWARKU/RęCZNYM, HALOGENY, ITD..
MODYFIKACJE: ALU FELGI MAGMA PULSIO (8X17 CALI), OPONY UNIROYAL 215/40/17, DYSTANSE 5 MM NA STRONę, ZAWIESZENIE GWINTOWANE EIBACH PRO STREET, DOLOT POWIETRZA K&N, DOK£ADKA PRZEDNIEGO ZDERZAKA INDYVIDUAL, TYLNI ZDERZAK R LINE, KOMPLETNY WYDECH ULTER, PROGRAM NA 152 KM I 246 NM (COMPSPORT), LAMPY DECTANE (PRZÓD SOCZEKWA GTI LOOK, TY£ DIODY), DIODOWE O¦WIETLENIE WNęTRZA ORAZ TABLICY REJESTRACYJNEJ, CHROMOWANE PRZE£¡CZNIKI STEROWANIA SZYB, ALUMINIOWE NAK£ADKI NA PEDA£Y, PLASTIDIP (PRZEDNI GRILL, TYLNY ZNACZEK VW, LUSTERKA ORAZ DYFUZOR W ZDERZAKU), ALUMINIOWE ZNACZKI TSI WMONTOWANE W REGULACJę PRZEDNICH FOTELI, ¯Ó£TE HALOGENY HELLA..
INSTALACJA AUDIO: RADIO JVC KD-R90 BTE, WZMACNIACZ HIFONICS TXI 3400, SYSTEM ODSEPAROWANY HERTZ HSK 165.3, DRUGI WZMACNIACZ CRUNCH GTX 2400, SUBWOOFER JL AUDIO UMIESZCZONY W ZABUDOWIE LEWEGO NADKOLA, OKABLOWANIE CA£E DIETZ, DRZWI WYT£UMIONE MAT¡ WYG£USZAJ¡C¡..
PLANY:
TURBO KIT (DOCELOWA MOC OK 200KM), WNęTRZE OD WERSJI GTI LUB R32, CIEMNE SZYBY..
TAK WYGL¡DA£ JAK GO KUPI£EM:

A TAK WYGL¡DA OBECNIE:

POZDRAWIAM WSZYSTKICH
Ostatnio edytowany przez Marco (29-01-2011 08:40:50)

£adna felga, ogólnie taki trochę german style. Mi się podoba 
DZIęKI.. GERMAN STYLE W£A¦NIE MI SIę PODOBA, DLATEGO TE¯ GOLFIK TAK JEST ROBIONY.. CHęTNIE POSADZI£BYM GO JESZCZE NI¯EJ, ALE TO NIE JEST PRAKTYCZNE ROZWI¡ZANIE NA NASZE DROGI.. PZDR
I tak jesteś odważny sadzając golfinę tak nisko. W VW miski olejowe są stanowczo za nisko osadzone. W mk5 jest lepiej ale znam takich co w mk4 po kilka razy wymieniali miski.
MIA£EM MKIV PRZEZ 6 LAT.. JE¯DZI£EM NA SPRINGACH -30 MM WEITEC, I POWIEM CI, ¯E NIE URWA£EM NIGDY MISKI.. ZA TO UDA£O MI SIę SPORO RAZY UDERZYć PRZEDNIMI WACHACZAMI O ASFALT.. MKV JEST LEPIEJ ZROBIONY JE¦LI CHODZI O PODWOZIE, WACHACZE NIE SCHODZ¡ NI¯EJ NI¯ RESZTA (TAK JAK W MKIV), TAK WIęC POSTANOWI£EM GO TROSZKE OBNI¯Yć.. JE¯D¯ę RACZEJ SPOKOJNIE, UWA¯AM NA DZIURY
.. PZDR
Ostatnio edytowany przez Marco (23-07-2010 15:08:23)
Odnośnie mk 4 to musiałeś mieć naprawdę twardy zawias bo na seryjnym, lub jedynie lekko modyfikowanym średnio się jeździło, jeśli chodzi o mk 5, zgodzę się, rozwiązania są bardziej praktyczne.
OWSZEM, TWARDY BY£, SPRINGI WEITEC ORAZ AMORKI BILSTEIN B6, MO¯E NAWET TROCHę ZBYT TWARDY, ALE TO BY£O JAKI¦ CZAS TEMU.. TERAZ MAM TROCHę INNE PODEJ¦CIE.. 

Fajna felcia, no i te alu listwy w srodq, cos wspanialego, nie to co u mnie ten pierrrdolony plastik
DZIęKI.. TE "ALU LISTWY" W ¦RODKU TO TYLKO IMITACJA ALUMINIUM NIESTETY, PRAWDZIWEGO NIE DAJ¡ W TEJ WERSJI WYPOSA¯ENIA..
ALE PREZENTUJE SIę FAKTYCZNIE £ADNIE.. TWÓJ GOOFER JEST NICZEGO SOBIE, A WIESZ, ¦RODEK MO¯NA ZAWSZE JAKO¦ POPRAWIć..
POZDRÓWKA

a mi siÄ™ marzy taki wozik
)
.....
ogólnie to bardzo lubię volkswageny szczególny sentyment do golfików ....
a co do opinii na temat auta bomba (fajne , fajne)
WIDZISZ.. JA MAM JU¯ DRUGIEGO GOLFA, I CHYBA INNEGO SAMOCHODU JU¯ NIE KUPIę.. TE AUTA MAJ¡ DUSZę, I CO NAJWA¯NIEJSZE S¡ NIEZAWODNE.. DZIęKI ZA OPINIę.. POZDRAWIAM

mam w planach zacząć ale od 3 ;(;(;P i tak w gore aż się uda .... nie no golfik super sprawa ale kaskę trzeba uzbierać 
POWIEM CI TAK.. JAK TRAFISZ NA DOBRY EGZEMPLARZ, I BęDZIESZ Z NIEGO ZADOWOLONY, TO JEST DU¯A SZANSA, ¯E POZOSTANIESZ WIERNY MARCE.. JA W£A¦NIE TAK MAM
¯YCZę WIęC POWODZENIA W POSZUKIWANIACH TRÓJECZKI.. PZDR

super ta przednia dokladka komponuje sie z autem musze taka tez u siebie miec:)
no zgadzam się.. prezentuje się o niebo lepiej niż standardowa, czarna.. niewiele z tym zachodu a poprawia bardzo efekt wizualny.. powodzenia Ci życzę w poszukiwaniu.. często również na róznych szrotach można kupić taki spojlerek, trochę szczęścia i kupisz w dobrej cenie..

Marco napisał:
no zgadzam się.. prezentuje się o niebo lepiej niż standardowa, czarna.. niewiele z tym zachodu a poprawia bardzo efekt wizualny.. powodzenia Ci życzę w poszukiwaniu.. często również na róznych szrotach można kupić taki spojlerek, trochę szczęścia i kupisz w dobrej cenie..
a ma to może jakiś numer w etce?

mati a nie jest to czasami 1K0805903H?