Ogłoszenie

#1 13-10-2013 18:37:44

baran141
Aktywny
Zarejestrowany: 24-11-2012
Ostatnia wizyta: 01-01-1970
Posty: 81
Silnik/Moc: 2.0 FSI 150km

AUX w RCD 500

Witam, chciałbym się dowiedzieć czy jest możliwość podłączenia kabla aux do radia rcd 500. Takowy kabelek poprowadziłbym sobie do podłokietnika i muzyka z telefonu zabrzmiałaby w moich uszach - tyle fantazji a jak jest w praktyce ?
pozdrawiam

Offline

 

13-10-2013 18:37:44

VW REKLAMA
Google AdSense


#2 13-10-2013 19:13:25

avee ! GolF
On wie wszystko
Zarejestrowany: 08-01-2011
Ostatnia wizyta: 01-01-1970
Posty: 523
Silnik/Moc: 1.9/105

Re: AUX w RCD 500


>>>>>> Kliknij, aby przejść do tematu <<<<<<<
http://imageshack.us/a/img853/9148/9noi.jpg

Offline

 

#3 14-10-2013 09:55:31

baran141
Aktywny
Zarejestrowany: 24-11-2012
Ostatnia wizyta: 01-01-1970
Posty: 81
Silnik/Moc: 2.0 FSI 150km

Re: AUX w RCD 500

Fantastycznie, wystarczy wpiac i bedzie hulac? A jak wyglada wlaczenie trybu aux skoro ni ma przyciskow?

Offline

 

#4 14-10-2013 10:12:20

Kaczor20
Nad wyraz gadatliwy
Zarejestrowany: 14-06-2011
Ostatnia wizyta: 01-01-1970
Posty: 221
Silnik/Moc: 2.0TDI/140KM

Re: AUX w RCD 500

u mnie w rns300 wciskam przycisk "CD" i chwile czekam smile (oczywiscie nie moze byc plyty cb w napedzie)

Offline

 

#5 14-10-2013 10:23:34

baran141
Aktywny
Zarejestrowany: 24-11-2012
Ostatnia wizyta: 01-01-1970
Posty: 81
Silnik/Moc: 2.0 FSI 150km

Re: AUX w RCD 500

A jeżeli mam 6 plyt w zmieniarce to się nie odpali tongue?

Offline

 

#6 30-11-2013 12:34:53

tomasz piatkowski
Jeszcze się nie znamy
Zarejestrowany: 27-11-2013
Ostatnia wizyta: 01-01-1970
Posty: 4

Re: AUX w RCD 500

witam mam pytanie czy ktos moze montował radio  (model Radio RMT300 lub RCD 510  )do golfa rocznik 2006? chodzi mi oto czy po zamontowaniu któregoś z modeli radia nie będzie problemu z rozładowaniem akumulatora lub jakiś innych neutral

Offline

 

#7 30-11-2013 13:42:11

paweldaniel
Nad wyraz gadatliwy
Zarejestrowany: 13-01-2011
Ostatnia wizyta: 01-01-1970
Posty: 265
Silnik/Moc: 2.0 Tdi 140KM

Re: AUX w RCD 500

A ja z pytaniem o ten adapter jak on ci chodzi i czy warto go podlaczac , mam tez radio rcd300  czy jest z tylu radia miejsce na podpiecie tego adaptera .

Offline

 

#8 07-01-2016 22:58:55

GolfistaV
Jeszcze się nie znamy
Zarejestrowany: 07-11-2014
Ostatnia wizyta: 01-01-1970
Posty: 1

Re: AUX w RCD 500

Witam nie chcialem tworzyc nowego tematu chcialem sie zapytac o to czy jak kupie takiego auxa za ok 100 do rcd 300 to bez zadnych problemow z wejscia bedzie dzialac? czy musze cos zrobic zeby radio widzialo to jako zmieniarke??

Offline

 

Stopka forum

Katalog Stron www statystyka Katalog stron


Powered by PunBB//Modifed by GOLFV.PL