Witam wszystkich forumowiczów... a wiec mam problem tego typu w mojej golfince gdy kręcę na postoju kierownica obojętnie z której pozycji kierownicy to coś zaczyna tykać na początku zauważyłem jedno stuknięcie gdy skręciłem kierownica na max w lewo i odbiłem w prawo to był początek mojej awarii a teraz to już w która stronę nie kręcę to tyka że tak powiem...
Byłem u mechanika powiedział mi ze to maglownica została uszkodzona i trzeba wymienić, poinformował mnie także abym jak najszybciej to wymienił bo możne dojść do zblokowania i jeśli nastąpi to w czasie jazdy to nie będzie ciekawie tak ze aktualnie mój biedny wozik stoi w garażu
. Co myślicie o tym, możne już ktoś miał taka awarie z niecierpliwością czekam na wasze wypowiedzi.
P.S Ciężej kręci się kierownicą
Pozdrawiam!!
Ostatnio edytowany przez wolex (30-11-2010 17:37:49)

W tym rzecz ze właśnie nie pali się... jakiej firmy jest oryginalna maglownica , są jej jakieś rodzaje, nie chciał bym kopić żadnej podróby a koszt wiem ze niestety jest duży no ale wymienić trzeba zna ktoś jaki sklep internetowy nie wiem co kol wiek gdzie mogę dostać oryginalna maglownice, wiadomą rzeczą jest ze w serwisie VW ale tam cena jak wszyscy wiemy jest kosmiczna.
Pozdrawiam !