Witam!
Posiadam VW Golf V, kilka dni temu (jak sądziłem) padł mi czujnik temperatury zewnętrznej, objawiało się to tym że miałem na wyświetlaczu 3 poziome kreski, czasem wskakiwało -45,0 stopni. Kupiłem nowy,wymieniłem i nadal to samo. Czy pozostaje mi nic innego jak podpięcie pod komputer?? Może ktoś miał podobny problem??
Dziękuje za odp.
pozdrawiam
Jesli uwazasz,ze wszystko podlaczyles jak trzeba to jedyne wyjscie to zatwierdzenie vagiem, moze sie myle, ale z drugiej strony innego wyjscia nie widze. Moze ktos mial podobna sytuacje, chociaz bardzo watpliwe z tego wzgledu, ze jednak czujnik, ktorego raczej sie nie wymienia sie co 2 lata,

Sluchaj, wydaje mi sie, ze problem nie tkwi w czujniku, jestem pewien, ze masz jakis blad zwiazany z urzadzeniem odpowiedzialnym za pomiar temperatury , i w sumie jakiegos alternatywnego rozwiazania nie widze poza vagiem, upewnij sie czy wszystko jest dobrze popodlaczane lub zeby nie bylo odlaczone.

Przy takich wymianach zawsze nalezy odlaczyc akumulator, mozesz sprobowac na chwile odlaczyc i potem spowrotem podlaczyc.

Sprawdz czy czasem sie wtyczka nie wypiela od termometru, moga tez winic kable odpowiedzialne za funkcjonowanie termometru.