bardzo fajny golfik zajebioza wyglada w tym kolorze i te felgi sa idealne do niego:)
dzięki
zawsze podobały mi się felgi z rantem, i takie właśnie postanowiłem kupić.. dodatkowo, znalazłem dwu kolorowe, takie trochę nietypowe, od razu mi wpadły w oko
felgi potrafią diametralnie zmienić samochód, dodają elegancji i uroku
od samego początku myślałem o zmianie felg, powiem szczerze, długo szukałem, ale było warto
pozdrawiam
Ostatnio edytowany przez Marco (28-01-2011 22:14:21)

DOLOT POWIETRZA K&N ładnie brzmi? bo myśle nad założeniem .. i jaka była cena? ;p
Mattrew napisał:
DOLOT POWIETRZA K&N ładnie brzmi? bo myśle nad założeniem .. i jaka była cena? ;p
sam dolot powiem szczerze niewiele zmienił dźwięk, słychać go głównie na postoju, przy dodawaniu gazu jest charakterystyczny świst.. w połączeniu z Ulterem to już inna bajka 
kosz to ok 700 zł, sam wkład kosztował 360 zł, reszta to elementy montażowe i samo założenie (nie robiłem tego sam)..
zacząłem od dolotu, ponieważ to jest dobra baza do dalszych modyfikacji, później wydech, na końcu program i strojenie.. według mnie w takiej kolejności ma to sens, sam dolot powietrza zmienia stosunkowo niewiele..
pozdrawiam

Warto to robić w TDI? Bo wiesz Mój golf jest to wersja sportowa i fajnie by było jakby wydawał z Siebie jakiś fajny pomruk ( nie wieśniacki ) bo jak go widzisz z daleka bądz jak silnik nie pracuje trudno powiedzieć czy to TDI a nie GTI no ale jak go odpalisz to słychać TDi a chodziłoby mi o to żeby troche zmienić dzwięk autka na bardziej sportowy:)
napewno nie warto robić samego dolotu, nie jestem do końca pewien jak wygląda sprawa z wydechem w TDI, nie powiem Ci czy zamontowanie nowego układu wydechowego w TDI zmieni dźwięk na bardziej rasowy,
może któryś z posiadaczy TDI wypowie się w tej kwestii..
autko masz naprawdę fajne, wizualnie prezentuje się super, osobiście też chciałbym żeby z takim wyglądem wydawało rasowy pomruk 
nie jestem pewien na 100%, ale wydaje mi się, że ciężko będzie zrobić z TDI ładnie brzmiące GTI..

Mam jeszcze plany na przyszłość przemalować golfa na biało i zostawić częściowo pomalowaną maske na czarno. Na google zdj. są takie modele i strasznie mi się podoba ale czy to jest sens? ;> Czy nie lepiej sprzedać i poszukać np. białego? ;>
osobiście napewno nie zainwestowałbym w malowanie całego samochodu, tylko ze względu na to, że podoba mi się inny kolor.. szkoda na to kasy według mnie..
mam takie pytanie.. od jak dawna posiadasz swój samochód? z Twoich wypowiedzi na forum wnioskuję, że chyba lekko Ci się znudził w obecnym stanie..
propozycja.. przenieśmy dyskusję odnośnie wyglądu/planów/ itd. do Twojego wątku, tak naprawdę dyskutujemy o Twoim samochodzie w moim profilu.. napweno też więcej użytkowników się wypowie w kwestii planów/zmian..
pozdrawiam

NIe no MOjego golfa bardzo lubie i jak mam coś zaoszczędzone to wkładam w niego no ale bardziej podoba mi się biały kolor z czarną maską ale nie całą ;p hmmm ile mam golfa około 6 miesięcy więc nie jest to długo ;p

piekna maszynka, super brzmienie wydechu i najlepsze silnik TSI ,to bedzie mój następny,pozdro:)
polecam ten silnik 
chociaż w sumie niewiele km zrobiłem, ale naprawdę silnik jest rewelacyjny 
co do wydechu, tak jak pisałem, efekt jest najlepszy podczas jazdy, film nie odzwierciedla tego..
dzięki za opinię, pzdr.

coś Ci sie urwało i wisi pod zderzakiem z dwóch stron 

i kola wystaja pewnie jakis skladak 

szpary jakies nierówne i prawa lampa słabo świeci 
no ładnie..
krytyka na całej lini.. 
dobra, przyznam się wkońcu..
auto wcale nie jest z 2008, tylko z 2004 roku.. wydech to nie Ulter, tylko dospawane u Miecia dwie pordzewiane końcówki (ledwo się trzymają), koła wystają bo miałem dachowanie, i nie udało się go poskładać jak trzeba, a lampa słabo świecie, bo ma urwane mocowanie, i żarówki są krzywo podłączone.. 

wyszło na jaw.. a tak się starałem.. 
ale z przodu wygląda jak nówka 

ładny sprzecik i na pewno fajnie gra:)