mialem je (philips bluevision) w poprzednim aucie ciekawy efekt

Ok wszystko wiem i rozpatrze wasze propozycje ;p

Tylko mam jeszcze jedno pytanko jakie tam przychodzą żarówki? ;>

co do żarówek to które są lepsze Philips NightGuide czy bluevisio

Nightguide daja swiatlo hmm troskze bialego z zoltym i lekka kreska niebieskiego tajak jakby delikatne zamieszanie tych 3 kolorow ale tak jak patrzysz na to to tak kolor ma pomiedzy bialym a zoltym natomiast bluvisiion nie mialem zamontowanego to nie wiem co powiedziec ogolni testowalem kilka rodzajow zarowek i powiem ci ze nighguide bardzo dobrze swieci swego czasu troche handlowalem tymi zarowkami i naprawde polecam duza zywotnosc i bardzo dobrze swiecnie:)

bluvisiion świeci na jasno niebieski czy dalej bardziej białe światło bo się teraz pogubiłem??;p

super autko ,dobrze doinwestowane,fajna fela podoba mi sie.

Poczekaj aż porobie zdj po innych modyfikacjach które dochodzą teraz
dzięki

te szybki wypalane piecowo,ty je robiłeś czy juz były? jaki koszt z ciekawości?

Robert27 te szyby były seryjnie zrobione
( o ile mi dobrze wiadomo ) nic przy nich nie robiłem 

WITAM. Powrzucam jeszcze pare fotek odnośnie oświetlenia
Mamy tutaj Xenony i ledowe oświetlenie tablicy rejestracyjnej. Na ostatnim zdj. jest widoczne ledwo oświetlenie w środku. Pierwsza lampka jest orginalna a ta z tyłu zrobiona i daje ładne niebiesko białe wyraźne światło. Nie widać za dobrze więc jakieś foty dodam jeszcze. 

Ostatnio edytowany przez Mattrew (07-03-2011 20:19:47)

hidy?

Taa. Dają ładne białe światło na zdj. w sumie tak dobrze do końca nie widać ale bajka świecą ;p

a powiedz mi spryskwiacze montowales?

Chodzi Tobie o spryskiwacze do świateł tak? NIe mam ich
Teraz chciałbym wymienić tarcze na większe nacinane bo się kończą i zaciski czerwone brembo
Poczekam aż zrobi się Cieplej 

Chłopaki szukam ale może macie jakieś albo znacie gdzie można kupić 4 tarcze mogą być nawiercane i 4 zaciski brembo? Będę wdzięczny 

I mam jeszcze pytanko odnoście felgi z oponami czy ktoś byłby chętny na kupno ;p to są vw california 18 cale 
Ostatnio edytowany przez Mattrew (07-03-2011 21:46:37)

ja wlasnie jestem przed decyzja czy spryskiwacze montowac do samochodu - nie wiem tylko czy to bedzie w pelni legalne i nie strace dowodu;p mam reflektory helle celis z homologacja pod xenon i sie zastanawiam czy jesli doloze spryskiwacze nie majac poziomowania to czy bedzie to legalne;p