Chcialbym sie oficjalnie przywitac,przedstawic swoje autko, i podziekowac za udzielone juz rady.
Aha i sorry za niezbyt udane jakosciowo fotki, robilem je rok temu telefonem.
Model/Rok/Wersja/Liczba drzwi/Przebieg: . mk v chyba trendline, 5-drzwi, 2004 r., 113 tysiecy przebiegu o ile to prawda 
Silnik/Moc: 105 ps
Wyposażenie seryjne: abs, esp, klimatyzacja Climatic, radio rcd 300, 6 poduszek,
Modyfikacje (jeśli są, jeśli nie to przyszłe plany): Nie ma modyfikacji, dla mnie najwazniejsze jest to, zeby samochod jezdzil i sie nie psul, ostatnio niestety mialem usterke lecz byla to moja wina, poniewaz zatankowalem slabej jakosci paliwo.

Widac, ze gofer zadbany, widok czystego, zadbanego auta poprawia od razu nastroj 

Jakbym swojego golfa widzial
Tylko, ze moj to sdi a nie tdi.

Powiem tak: podoba mi sie, ze samochod jest czysty, umyty, i pewnie o niego bardzo dbasz, aczkolwiek generalnie nie podoba mi sie ta wersja golfa v. Wyglada troche jak samochod dla dziadka. Sorry za tak opinie, ale chce w swoich opiniach byc obiektywny.

cemey603 napisał:
Powiem tak: podoba mi sie, ze samochod jest czysty, umyty, i pewnie o niego bardzo dbasz, aczkolwiek generalnie nie podoba mi sie ta wersja golfa v. Wyglada troche jak samochod dla dziadka. Sorry za tak opinie, ale chce w swoich opiniach byc obiektywny.
Tak dbam o samochod. Nie uraziles mnie tym stwierdzeniem, aczkolwiek mysle, ze z tym starym dziadkiem to troche przesada 

Lakierek fajny nawet troszkę przypomina mi mojego VW. ¯yczę udanych podróży 

Dzieki, dzieki, wydaje mi sie, ze chyba lakier mamy taki sam, tylko akurat tutaj na zdjeciu wyszedl troche dziwnie