Witam wszystkich forumowiczów.
VW Golf V 2.0 TDI 140KM wersja INDIVDUAL 2005 rok prod.
Czarna perła
Przebieg 164tys km.
Wyposażenie: 10xAIR BAG, ABS, ESP, tempomat, 2x elektryczne szyby, climatronic 2-strefy, elektryczne podgrzewane lusterka, wspomaganie, podgrzewane siedzenia+regulacja elektryczna odcinków lędźwiowych, tapicerka skórzana (czarna), tempomat, czujniki: (zmierzchu, parkowania, deszczu), lusterko wewnętrzne fotochromatyczne, fabryczny elektryczny szyberdach, 2x podłokietnik, radio seryjne RCD (10głośników), halogeny, felgi aluminiowe 17+opony 225/45, zawieszenie sport.
Auto kupione w polskim salonie.
W przyszłości planuję wrzucić chip na 170km.

Witamy nowego usera, widze, ze tzw. golfowa full opcja, chetnie zobacze jak sie auti prezentuje, zrob tez zdjecia srodka,
Pomylka zdjecia sa u mnie na mailu zaraz wrzuce.
Ostatnio edytowany przez master (18-11-2009 20:26:05)

Hej, ja rowniez chetnie popatrze na to cudo. Jak sie samochod spisuje przez te pare lat na poolskich drogach, jak zawieszenie? Ja mam tdi sport i przyznam, ze czasami za bardzo czuc dziury ale za to zakrety pieknie bierze.
Czarna farba i koła spoko, ja dodalbym jeszcze szybki na czarno i wtedy wygladalby jeszcze lepiej, przyciemnione szyby dodalyby elegancji samochodowi

Na autko nie narzekam, jeździ się przyjemnie:) zawieszenie twarde czasem dokucza za to jest wytrzymałe, u mnie jeszcze dochodzą do tego sporawe felgi i niski profil opony ale da się znieść
, zakręty bajka jak żelazko trzyma się drogi. Jedynie plastiki mnie denerwują które trzeszczą ale to wina tez naszych dróg... co do szyb to nie myślałem nad tym ale pomyśle w sumie dobry pomysł ale to po jakimś wirusie pewnie:)
P.S zdjęcia środka w weekend podeśle:)

Golf spoko, wyroznia sie felami, no i czarny kolor nadaje mu taktu:) podobnie jak ze srebrnymi samochodami,

katalogowo 204km/h, a felgi miodzio ze tak powiem
witam new usera ladna golfina :D masz jakies konkretne plawy co do niego..?
mmtr napisał:
katalogowo 204km/h, a felgi miodzio ze tak powiem
hehe tyle jest katalogowo a tak naprawde idzie zamknac licznik.. :D (przynajmniej u mnie)

Oooo. Ciekawe, swoja Jetta nie mialem gdzie rozpedzic sie do wiecej niz 170-180km/h. Ale widac, ze pod pedalem zostalo jeszcze troche miejsca. 

u mnie po vmax 225km/h ograniczone elektrycznie. Autko nieźle sie prezentuje
daras napisał:
u mnie po vmax 225km/h ograniczone elektrycznie. Autko nieźle sie prezentuje
elektryczne ograniczenie pierwsze slysze ale kicha ze tak powiem
BARDZO £ADNY GOOFER.. ¯YCZę POWODZENIA W PODNOSZENIU PARAMETRÓW.. PO TAKIM ZABIEGU TO BęDZIE TORPEDA 
Apropos torpedy, spójrz tu: http://golfv.pl/viewtopic.php?id=316
NO TAK.. 140 KM NA 190 KM.. EFEKT SUPER, ALE RYZYKOWNY WED£UG MNIE.. AUTKO W SERII WYKAZA£O LEPSZE PARAMETRY, TO PODNIE¦LI SOLIDNIE.. TYLE, ¯E MOMENT OBROTOWY PEWNIE WY¦RUBOWANY DO MAKSA.. TDI, WIęC SERYJNIE SPORO NIUTONIKÓW.. NAPEWNO SUPER SIę ZBIERA, OSOBI¦CIE NIE PODNOSI£BYM W TDI TAK MOCNO..

autko śliczne ,fela piękna bo mam identyczne:)wrzuć fotki środka,powodzenia w modach 
Ostatnio edytowany przez robert27 (26-02-2011 18:11:22)