Witam wszystkich. Przymierzam się do zakupu, i w sumie to dość spontanicznie, bo w życiu nie myślałem że będę szukał golfa. Zauroczyła mnie V z 2005 roku. fakt, faktem że stoi w komisie ale znajomy polecał. Liczę na jego rzetelność.
Pomożecie?
pozdrawiam Adrian:)
podaje link do stronki:) ProszÄ™ o szczere opinie!
http://auto-lider.gratka.pl/ogl/12159043.html

W sumie nie ma się do czego przyczepić. Tylko według mnie trochę cena nieadekwatna do wyposażenia. Dać 33 tys zł za auto, które nie ma automatycznej klimy i elek. szyb z tyłu? Albo ja taki wybredny jestem... 

Powiem szczerze, że na climatroniku to mi nie zależy a może nawet wręcz przeciwnie;) A uważasz że kupię coś lepszego w tych pieniądzach? Autko z książką, z fakturami i ogółem podobno bajka;)

Jeśli rzeczywiście jest zadbany i przebieg udokumentowany na oryginalnych książkach a nie na książkach z chin to możesz brać, ale ja bym jeszcze negocjował
To poprostu najzwyklejszy Golfik w dieslu.

Czyli wersja wyposażenia to trendline? A może znacie kogoś kto jest w trakcje sprzedaży, bądz kogoś kto sprowadza Golfiki i jest godny zaufania?

cena bez rewelacji, pozatym auto od handlarza, oni zawsze mają "igły" i "bajki" 
Wypolerowane, wyprane, opony wypsikane na czarno... owszem robi dobre wrażenie wizualne, ale szukałbym czegoś z lepszym wyposażeniem...

Problem w tym że za 33000 ciężko znaleść coś godnego uwagii z dobry wyposażeniem.
na pewno za tą cenę znajdziesz Goofera z większym wypasem.. osobiście, nie szukałbym u handlarzy, zdecydowanie lepiej jest kupić samochód od osoby prywatnej, która po prostu chce sprzedać auto, bo zmienia na inne.. handlarze to kombinatorzy, wcisną Ci furę po 3 dachowaniach jako bezwypadkową, jeśli będą mieć w tym interes.. ale ogólnie Golfik całkiem, całkiem..
Ostatnio edytowany przez Marco (28-12-2010 20:00:56)

Skłoniłem się bo to rodzina moje kolegi. No i fajnie że dokumenty wszystkie w komplecie. Fakturki z salonu, książka chyba używana była. Teraz szukam ale ciężko znaleść.

ja ci powiem tak mam taka sama wersje golfika kupłem go 2 lata temu rocznik 2006 z przebiegiem 105 tys krajowy, serwisowany bezwypadkowy od pierwszego własciciela ,ale ik tak wzialem auto do serwisu vw i tam sprawdzali mi wszystko czyli grubosc lakieru zawieszenie silnik itd.Sprzedawca okazal sie wiarygodny jak malo ktory .Ja auta szukalem prawie 7 miesiecy i rozne mialem przygody,wiec radze ci nie zaluj sobie i tez sprawdz auto:)

Ja powiem tak za 33 tys możesz poszukać coś z lepszym wyposazeniem. Naprawde jak dobrze poszukasz znajdziesz coś lepszego. Powaga zanim ja kupiłem autko to były takie wypas autka za małą kasę ;p jak się Tobie nie śpieszy to poczekaj jeszcze ;p i popatrz jeszcze ;p ale to tylko Moje zdanie ;p

Wydaje mi się ze jak kupisz takie autko to po czasie bedzie cie denerwowało ze nie ma komputera,halogenu ,tempomatu czy pełnej elektryki,a jesli ci nie zależy na bajerach to sprawdz bezwypadkowość i stan techniczny ,walnij gościa w dół min 2tys zł i kupuj,a z marki bedziesz napewno zadowolony