Witam co sadzicie o tym autki warto kupic?
http://allegro.pl/vw-golf-v-super-stan- … 64772.html

proponował bym jechać obejrzeć bo zdjęcia nie oddają rzeczywistości

70 tys km? dałbym mu raczej co najmniej 170 000.
Przód od strony kierowcy chyba był bity.
Ps. Może by stworzyć temat gdzie moglibyśmy oceniać, dyskutować o ofertach golfów w internecie
Szału z wyposażeniem nie ma, cena przystępna jak na ten rok, zdjęcia są zbyt małe,żeby zobaczyć tak naprawdę stan lakieru czy spasowanie elementów, jak nie masz daleko to można obejrzeć, przebieg jak na 1.4 jest całkiem realny, wychodzi po 23 tys rocznie

ile to ma koni?

a jest ktos z forum z rybnika ,żor zeby podechał ze mna?
podjedź sobie konieczne i obejrzyj ten samochód, słowo "bezwypadkowy" jest przy prawie każdej ofercie, także tym nie ma co sie kierować..
zdjęcia raczej kiepskie, niewiele można powiedzieć na ich podstawie o stanie tego auta..

zadzwoń i się spytaj co w nim było robione no i powiedz że przyjedziesz z rzeczoznawcą powinien się przestraszyć i powiedzieć Ci co ma na sumieniu

Każdy samochód trzeba obejrzeć osobiście... niestety, Golfy muszą obejrzeć fachowcy, bo wiele z nich jest po prostu "bite" i kręconymi przebiegami. Kolega tak się naciął, a ja, sprzedając mojego, wciąż o tym muszę się nasłuchać od potencjalnych klientów, którzy wyszukują w ofertach "okazji" i do nich przyrównują moje auto...