Golf V 1.9 TDI 66kw/90 koni. Rocznik 2007. Wyposażenie: klimatyzacja dwustrefowa, podłokietnik, 4 elektryczne szyby, elektryczne i podgrzewane lusterka, tempomat, duży komputer pokładowy, multimedialna kierownica, fotochromowe lusterko wsteczne, sensor deszczu i zmierzchu, podłokietnik przód tył, centralny zamek, domykanie szyb z pilota, Kierownica ręczny i biegi obszyte skorą, coming i leaving home, radio RCD 300 + 8 głośników. Koła aluminiowe o rozmiarze 205/55 R16.Klimatyzowny schowek, kontrola trakcji. 10 poduszek powietrznych.

Ostatnio edytowany przez arekartur4 (09-03-2011 17:34:34)
Witam na Forum..
Poprawiłem fotki, wyświetlają się na Twoim profilu..
Bardzo fajny krajobraz sobie wybrałeś do sesji, samochód również OK..
Napisz czy planujesz jakieÅ› modyfikacje..
¯yczę bezawaryjnej jazdy 

Witaj na forum:)

Witam:) Dzieki za poprawienie tych fotek nie wiedziałem jak to lepiej zrobić
Własnei nie wiem jakie by tu zmiany wprowadzić. Może pomożecie. Zastanwiam się na ksenonami. I grillem od jetty, 17 cali felgi od GTi. Na zdjeciach auto troszke brudne, ale niestety za duży mróz jest daltego nie mam odwagi go umyć. Jak będzie cieplej to umuje i dodam nowe fotki. i jeszcze moze lekkie przyciemnienie szybek:P
Ostatnio edytowany przez arekartur4 (24-02-2011 13:44:32)

Witam i pozdrawiam
Może jakieś fotki ze środka?

Witamy na forum i życzymy bez awaryjnej jazdy:)

Fotki ze środka będą jutro:)

£adny
zmiana mapy na 130KM i bedzie latał 

A to napewno zdrowe dal silniczka??

arekartur4 napisał:
A to napewno zdrowe dal silniczka??
zdrowe zdrowe, zawirusuj go czym prędzej, to zdrowe dla auta a jeszcze "zdrowsze" dla właściciela 

A gdzie to się udać z tym?? Do VW czy gdzie indziej szukać??

Tylko sprawdzone i konkretne firmy, VW sobie odpuść bo nie dość że ceny z kosmosu, to jeszcze mało profesjonalnie podejscie.
Za dobry program musisz liczyć ok 1-1,5tys, ale uwierz mi, że naprawde warto.
Polecane warsztaty:
-compsport
-master tuning
-v tech
-geko itd... sporo tego

No napewno warto bo 130km to już napewno jest radośc z jazdy:) Aczkolwiek tym też już się przyzwyczaiłem jeździć

Zrób a nie pożałujesz i nie chodzi tu wcale o bicie rekordów Vmax itd... poprostu auto będzie bezpieczniejsze (pewność podczas wyprzedzania), radość z jazdy... też sie długo zastanawiałem, ale aktualnie ze 105 mam 140KM i samochód jest nie do poznania.
Ostatnio edytowany przez jurasvip (24-02-2011 23:24:16)

A powiedz mi kolego jak spalanie wzrasta przy takeij mocy?

No własnie nie wzrasta, wgm jest na tym samym poziomie, a czasami mam wrażenie ze spalanie spadło. Chyba, że zaczniesz tą moc w pełni wykorzystywać, to wiadomo że wzrośnie, ale czy z wirusem czy bez-różnicew spalaniu są praktycznie niezauważalne.

OOO i to jest odpowiedź która mnie satysfakcjonuje:) Trzeba będzie pozbierać fundusze i zabawić się troche:)