Witam
Swiezy nabytek 2004 rok listopad.
Autko na zimowych kolach oryginalne VW 16cali. Zakupione juz zostaly na sezon letni 17 cali kola MSW z nowymi oponkami 225. Zmieniony zostal juz sprzet audio. Audio ktore było to jednostak Blaupunkta na te chwile zamontowana jednostka sterujaca Alpine cde-9882ri wzmacniacz Orion 4 kanały glosniki przod drzwi Morel tempo i skrzynia basowa.
Planowane modyfikacje:
-Wirusik na 130-140km.
-Bardzo chcialbym nie wiem jak wyjdzie xenon oryginalny ze spryskiwaczami. Niestety sporo roboty zobaczymy
-Mozliwe czarne szybki tego jeszcze nie jestem pewny
- Co dalej czas pokaze co mnie tknie
Kola lato niestety auto brudne ale tak wyglada bo juz przymiarka byla
Tak wyglada autko na zimowym kole swiezo po nabyciu
Xenon siedzi:) Roboty mialem duzo ale przyjemnosc nie do opisania
Ostatnio edytowany przez Czolo (23-05-2011 08:02:38)

Bardzo ładny kolor i fajne autko.
Przyjemnego współżycia 

no narazie bardzo milo sie jezdzi fakt ze wciaga mi troche bo deptalem go ale zaczalem teraz delikatnie jezdzic to juz lepiej bierze. Wczesniej jezdzilem IV GTi super autko bylo to jest inne autko ale jest zajebiste Pozdrawiam

Witamy na forum
Witam na Forum..
Poprawiłem fotki..
Bardzo ładne felgi, jaką masz szerokość tych kółek?
Dodaj fotki ze środka,
¯yczę bezawaryjego użytkowania 

Witam :] Ladne autko..bezawaryjnosci;) Pozdrawiam

Dzieki wielkie. Lato te nowe kolka 17 cali 225 na 45. Srodek wrzuce jak zrobie fotki.
Zdecydowanie szybki ściemnić, felgi założyć, chipa zapodać, umyć auto i będzie OK!
Z mocą chipa w dsg nie ma co przesadzać bo koszty dwumasy dsg to 3000+zł

Witam kolegę z trójmiasta może uda nam się zorganizować jakiś mały spot
Pozdrawiam

Witam na forum i zycze bezawaryjnej jjazdy:)

Witam też świeżego właściciela V
koło naprawdę fajne,zapodaj foty wnętrza.Pozdro

Witam kolegę fajnie się prezentuje na tych felgach miłej jazdy
Pozdro

o chipie mysle szyby zobaczymy no wiosna przyjdzie to sie umyje kola wrzuci. Co do spotu nie ma problemu daj znac jakos sie zgadamy... Pozdrawiam

Witam,super fela 

no juz po wirusie gruba zmiana jest nieporozumienie 105koni nie jedzie wogole teraz mam okolo300nm i 130km jest dobrzre

BOSCH Tucholka w Chwaszczynie robilem tam bo robil moj brat tam golfa IV wczesniej 1.8T gosciu sie na tym zna robi juz dlugo takie rzeczy. I dlatego tez tam robilem 1300zl zaplacilem. Autko calkiem inaczej jezdzi teraz jakies wyprzedzania czy nawet przyspieszenie od 0 bardzo szybki sie zrobil w stosunku do tego co bylo.

Jak to każdy Golfik piekny
Ja poprostu kocham Niemieckie wozy i nic innego nie uznaje
Wrzuć tylko jakieś jeszcze fajne fotki, wnętrza itd