postaram sie jak najszybciej wrzucic...

Niestety skur... skosil mi przedwczoraj przod mial kierunek w prawo nie skrecil i zerwal zemnie przod naszczescie sam dziub no jedyne szczescie ze nie staly sie cuda tylko wymienione 2 lampy zderzak sciana przednia nic wiecej nie dostalo ale przydki jest teraz no i do tego stalo sie to dzien przed moim wyjazdem za granice wiec jak wroce w maju autko bedzie zrobione juz na bank bo juz jest w trakcie robienia i kolka lato i bedize jak nowka bo nowe czesci wszystkie powinien wygladac jak nie ruszany i mam nadzieje ze tak bedzie. Pozdrawiam niestety 3tyg jezdzilem i pech ale wkur. nie pytajcie nawet

Witam Kolege i bardzo ładne fele ;p no i przykto z powodu wypadku ;/ Ludzie śmigają jak idioci bez kierunków z kierunkami a wcale tam nie jadą i w ostatniej chwili odbijają ;/ JA Tobie powiem ,że jak jade z mojej chaty to jest odrazu skrzyzowanie i mało kto tam migacz zapodaje ;p Chyba sobie kupie jakiegoś grata i będę wyskakiwał żeby ludzi nauczuli się jeździć ;p

nie ma co płakać, masz okazje żeby wrzucic front od GTI 

jurasvip napisał:
[...] masz okazje żeby wrzucic front od GTI
albo jeszcze lepiej od Jetty. 

no właśnie
, jak to mówią, "każda klęska jest nawozem sukcesu", ten dzwon to był znak i bodziec do zmian 

Wnetrze
Jezeli chodzi o naprawe juz jest robiony dalem do zaufanej osoby gdyz sam nie moge tego dopilnowac i zrobic bo nie ma mnie w kraju tak byly by wstawiane ksenony i front gti na bank a tak no niestety bedize jak bedzie chyba ze jak wroce sprzedam graty i kupie gti graty no zobaczymy wazne ze zrobiony bedzie.
Ostatnio edytowany przez Czolo (25-03-2011 08:08:16)

Widzę, że dość mocno masz rozbity ten przód..
Nie naruszyło Ci chłodnicy i innych elementów?
Biedny Golfik..

sam obszywales kierownice, czy juz z taką kupiłes?

kiera od R32 tak kupilem. Jezeli chodzi o naruszenie zdarl zemnie tylko zderzak lampy i sciana sie pozrywala belka cala. Generalnie nic nie poprzesuwane zabardzo i nie uszkodzone wiecej jedynie blotnik lewy do pomalowania bo jakos zarysowany jest. Wyglada moze tak generalnie nie jest nic poprzestawiane pol biedy.

Nie nie nie, to zwykła kiera z dorobionymi "bicepsami" i dość dziwnie obszytym dołem (chodzi o te łączenia) od R32 możesz miec jedynie metalowy emblemat 
Kiera od GTI i od R32 jest kwadratowa :
Ostatnio edytowany przez jurasvip (18-03-2011 12:01:26)

jurasvip napisał:
Nie nie nie, to zwykła kiera z dorobionymi "bicepsami" i dość dziwnie obszytym dołem (chodzi o te łączenia) od R32 możesz miec jedynie metalowy emblemat
Kiera od GTI i od R32 jest kwadratowa :
http://img13.allegroimg.pl/photos/orygi … 1396159227
Dokladnie taka jak u mnie, tylko ja mam multifunkcje i manetki. Tzw. full opcje.
Fajnie lezy w dloniach.

Wiecie co dopiero mi uswiadomiliscie zapomnialem calkowicie ze r i gti ma plaski dol no ale kupilem tak fajnie lezy nie narzekam i tyle a ladnie zrobiona jest w takim razie bo jakos tak mi to sie wogole nie rzucilo w oczy zebym nad tym pomyslal. Poozdrawiam

nasuwa się powiedzenie z słynnego Polskiego filmu (killerów dwóch)
No i w pizdu wylądował i cały misterny plan też w pizdu !