zgadzam się z Wami, to tak samo jak mój nieszczęsny dolot, nic mi to nie dało, a kasy wyłożyłem na to sporo..
także Mattrew, zastanów się nad tymi hamulcami..

Zalezy mi na poprawieniu hamowania i wyglÄ…dzie
Myślałem raczej tylko nad tymi z brembo ale zobaczymy co tam wynajde ;p Dam znać 

Ostatnio edytowany przez pagong (15-03-2011 20:04:08)

Witam Kolego ładny Golfik:D mam pytanko jakie masz ET tych alusów tych na pierwszych fotkach??

kozacka prezencja mi sie marza caly czas xenonki w oryginalnych lampach ale koszt spory mimo wszystko ale bede myslal

Właśnie padł mi jeden xenon ;( Coś czuje ,że będzie to kosztowało ;o

Super auto. Nie dziwie sie ze wygrales w lutym glosowanie 

Mattrew napisał:
Właśnie padł mi jeden xenon ;( Coś czuje ,że będzie to kosztowało ;o
Niekoniecznie. Padla zarowka? Czy balast? Jakie objawy?

Mattrew napisał:
"Bi-xenon to połączenie świateł mijania i drogowych (gdy włączysz długie, świecą i mijania i długie-drogowe)" i właśnie tak mam świecą światła mijania i drogowe to chyba można nazwać bi-xenonem czy nie?;>
¦wiatła BiXenon polegają na jednoczesnym świeceniu świateł mijania i świateł drogowych - ale nie zapominajcie, że elektromagnez zmienia kształt przysłony lampy ( żarówki ) i światło mijania już nie jest światłem mijania. Wyjmijcie albo odłączcie "długie" a przy włączonych światłach mijania przełączcie na "długie", tak, żeby tylko Xenon świecił, zobaczycie efekt. Chyba, że to dla Was nie jest nowość.

a co to mattrew sie stało ze sprzedajesz golfine?
No i gdzie ta skóra? 
http://allegro.pl/gti-warto-i1579918605.html

Witam. Dawno Mnie nie było i owszem wystawiłem golfa ale jak ktoś nie kupi to nie będę płakał
A co do tych skór to była jedna wielka pomyłka bo jak o nich pisałem to autko było już pod POz. i nie wyszło tak jak chciałem .... Długa historia .... Zapraszam do kupna 
Szkoda Golfiny, bo prezentuje siÄ™ super..
Wgrałeś oryginalny program do niego? Na aukcji masz napisane 105 km, wcześniej pisałeś że jest zrobiony na 150 km..
No chyba że nowemu właścicielowi dajesz "niespodziankę", tak bez informowania.. 

Nie napisałem tego ale jak napisałem ,że 225 pojedzie to jak się zapyta to mu powiem poprostu ;p W sumie nie wiem jaki tam jest program bo ja tego nie robiłem ale byłem na hamowni i jest do 150ps
Nie chcesz go kupić ;p Coś czuje ,że przydałby się wiekszy mi ;p
Ostatnio edytowany przez Mattrew (24-04-2011 21:52:36)
niby po co miałbym kupować drugiego Golfa?
mam swojego, z salonu, pewne i sprawdzone..
czemu się pozbywasz? z tego co pisałeś, to dużo pracy w niego włożłyeś..

-gdzie robiłeś skóre?
Mattrew napisał:
Gdzieś za Poznaniem. Obszycie całego autka wraz z boczkami , gałką biegów 2800zł. Skóra wysokiej jakości wentylkowana. Porobie foty i poszukam ich wizytówki jak chcesz
Mattrew napisał:
zainwestowałem w niego ;p Progi, alusy , zderzak z przodu i z tyłu, nakładka pod zderzakiem, skóra, navi (było zwykłe vw radio) nakładka na kierownice ta srebrna gti, zaciski na czerwono to moja inwestycja ale nie robiłem wszystkiego samemu
Nie chce być niemiły, ale coś mi tu kolego Mattrew kręcicie 
Zdarłeś tą skóre do ogłoszenia czy co? tak samo navi...? 

Witam. Może wszystko pościągał przed sprzedazą who knows?
na marginesie pozdrawiam wszystkich forumowiczów jest tu od nie dawna mam nadzieje że w miarę możliwości wniosę coś od siebie 

Przedstaw sie w odpowiednim dziale. Zamiesc zdjecia. Witamy.