jakie wrzuciłes opony? też założyłbym juz letnie koła, ale patzrac na nasze opolskie drogi to może pod koniec kwietnia sie zdecyduje. Niech troche zalepią ten nasz "poligon".

Bardzo ładny golfik
Pomyśl o przemalowaniu pod kolor nadwozia tylniego zderzaka
Taka moja mała sugestia ;p

jurasvip napisał:
jakie wrzuciłes opony? też założyłbym juz letnie koła, ale patzrac na nasze opolskie drogi to może pod koniec kwietnia sie zdecyduje. Niech troche zalepią ten nasz "poligon".
Cześć jurasvip rozmiar oponek to 215/45/17 marka Nangang. co do dróg zgadzam się z Tobą jak na poligonie miejscami
jedynie na A4 można pośmigać
pozdrawiam.
Ostatnio edytowany przez arni871 (22-03-2011 20:35:59)

a ja myslalem ze to '18 ki, duże sie wydają
ta dokładka z fotki to zwykły tył GTI (dokładka dolna), tyle ze pomalowany na przetłoczeniu, 80zł kosztuje bodajże w serwisie u Lellka w Opolu, zadzwon i spytaj 

jurasvip no Wyglądają na duże heh 
to mówisz że u lellka dostane taką dokładke za 80zł nawet nie wiedziałem 

kolego standard zawias u ciebie jest bo ja tez mam 17 i ci powiem no dopiero bede zakladac i wyglada zacnie tak na aucie prezencja ciekawa odrazu Dokladka fajna i fajnei wyglada na bialym no i srebrnym pewnie tez u mnie czarne auto to duzo nie widac by bylo wiec mija sie z celem front gti bylby zacny

ja mam 205/50/17 i powiem szczerze nie odczulem duzej roznicy po przesiadce z 15:)

pagong napisał:
ja mam 205/50/17 i powiem szczerze nie odczulem duzej roznicy po przesiadce z 15:)
ja przy moim sportline i oponkach 215/45/17 odczuwam troche niższy konfort jest troche twardziej od moich poprzednich opon 205/55/16 
Ostatnio edytowany przez arni871 (23-03-2011 16:56:34)

kolego jak dowiesz sie o tej dokladce tylniego zderzaka wez napisz ile zaplaciles i gdzie kupiles przegladam allegro to narazie nie moge znalesc samej dokladki razem ze zderzakiem widze takie ale sama ciezko

Nie jechałeś wczoraj ok 12 przez nasz opolski Prószków? Bo tak mi mignał srebrny golf przez rynek, na takiej samej feldze 

Tak jurasvip to byłem ja:D ja też widziałem własnie twojego białego GTI ładnie sie prezentuje
jesteś z Prószkowa czy z Ozimka??

arni871 napisał:
Tak jurasvip to byłem ja:D ja też widziałem własnie twojego białego GTI ładnie sie prezentuje
jesteś z Prószkowa czy z Ozimka??
jestem z Ozimka, ale w Prószkowie mam sklep monopolowy 

jurasvip napisał:
I juz mamy miejsce na zlot. 

hehehe, sam Prószków może nie, ale okolice Opola oferuja wiele ciekawych miejsc na Golfowy piknik 

dandanio napisał:
jurasvip napisał:
I juz mamy miejsce na zlot.
hehe
no trzeba sie kiedyś na spocik ustawić
pozdrawiam