Tak przegladalem sobie ogloszenia, i powiem Wam, ze ceny gti nie sa niewiadomo jak wysokie takiego 2006 r mozna miec za 50-55 tys. zł. Boje sie jedynie troche spalania tego auta 200 konikow to i najesc sie czyms musi chyba?

Moim zdaniem gti nie jest dla ludzi, ktorzy patrza na jakas tam ekonomie, w gti tej ekonomii sie nie doszukuj bo jej nie znajdziesz. Czasami przy predkosci powiedzmy 220 km/h spalanie wynosic moze nawet 25 litrow. Apropos przypomniala mi sie fajna historia kiedy to pewien pan chcial kupic auto 2.5 litrowa bmw. Dotychczas jezdzil Seicento silnik jakies 1 moze 1.2.
-Panie, a oszczedne te bmw?
-Dosc oszczedne, 100 km za 40 zł moze pan przejedziesz
-Paaaanie to ja swoim autem robie za 25 zl 200 bo mam w gazie. 

Panowie GTI nie jest niewiadomo jak paliwozerne, przeciez caly czas sie nie szaleje prawda? Nawet u nas to nie ma gdzie przeciez. Przy normalnej jezdzie powiedzmy max 150 wciagnie nam jakies 10-11 litrow a to przeciez nie az taka wielka tragedia tym bardziej dla kogos kto nie ma problemow wydac 50 czy 60 tys zl na samochod.

witam
ja swoim GTI smigam na codzień po mieście i mam spalanie 10-11L jak sie postaram to schodze do 9 a w trasie 8.5 średnio a ostatnio udało sie 7,8 i wcale wolno nie jechałem tyle ze równo te silniczki mają potencjał i sa jeszcze ekonomiczne...