Strony: 1 2
wersje mogą być dwie..
albo masz wersję np. highline, fabrycznie doposażoną, albo ktoś sam dokupował różne gadżety i twierdzi, że to sportline..
masz pewnie książkę serwisową, w niej powinno pisać jaka to wersja..
ja mam np. wyposażenie trendline, czyli niby słabe, ale niedoszły właściciel mojego auta zażyczył sobie różne bajery, jak np. czujnik ciśnienia opon, dwustrefową klimę, autoalarm z domykaniem szyb, itd.. ale wersja pozostała trendline.. 
tym sposobem auto jest fabrycznie doposażone w rzeczy, których nie ma w wersji trendline..

sory za OT ale jakie mozecie polecic dla mnie te nakladki na progi?
bylbym wdzieczny za jakies aukcji itd 

u mnie w książce pisze - TREND
więc ja już nic nie rozumiem 

no to masz wersje ''individual'' fajny golfik,witaj na forum 

tak ? dobrze wiedzieć 

na wlepce w bagażniku też jest napisane jaka to wersja i jest też tam kod wyposażenia

ok sprawdze i tu napisze, na moje to jest mieszanka sportline-trendline + własne dodatki 
masz kolego prawdopodobnie to co ja..
czyli wersja trendline plus fabryczne doposażenie.. u mnie też pisze trend.. 

oski2909 napisał:
ok sprawdze i tu napisze, na moje to jest mieszanka sportline-trendline + własne dodatki
i jak sprawdzałeś co pisze na tej wlepce w bagażniku ,oprucz wersji sportline jest jeszcze wersja SPORT

Autko rewelacyjne, fajny lakier, u mnie jakieś drobne zarysowania widać z bliska, może dlatego, że mam czarny, bądź poprzednia właścicielka uczęszczała do myjni automatycznej. Gratuluje "indyvidualnego" autka 

co to lusterko wsteczne tak dziwnie wyglada na zdjeciu jakby bylo popekane czy mi sie wydaje:) ale masz wersje ciekawa nawet lusterko masz samo sciemniajace a to fajna opcja...

wersja jest naprawde dziwna. masz climatronica, ale widze że brak tunelu środkowego i nawiewów na tył-czegoś takiego jeszcze nie widziałem 

z tym tunelem normalna sprawa u mnie tez tak bylo dopiero pozniej wymienilem ten tunel i dodalem podlokietnik;)

ile Cię wyniósł ten tunel ? sam go montowałeś ?

montowalem w warsztacie robocizna plus tunel ponad 300zl robocizny bylo troche bo oprocz tunelu i poprowadzenia nawiewow montowal mi tez podlokietnik i do niego robil podlaczenie pod ladowarke do telefonu naprawde polecam ten zabieg auto zyskalo na wygladzie:)
Strony: 1 2