A więc tak, naklejki można już zamawiać, właśnie się drukują, będą wyglądały trochę podobnie do wszystkich innych klubowych naklejek typu vwgolf.pl, a3-club itp. 
wielkość wlepki 16 x 6 cm
cena powiedzmy 4 zł już z przesyłką, zdzierać nie będziemy 
Mam zapewnienie, że wszystko będzie wyglądać bardzo dobrze

A przesylka za granice? Moge zaplacic paypalem?
numer konta proszę na PW.. ewentualnie podam swój adres, i zapłacę przy odbiorze..
daj znać Master jaką formę płatności preferujesz..

Gdzie będziecie je naklejali na szyby od zewnątrz w miejscach w których szyba się nie otwiera np. z tylu czy na lakierze ?
Bo siÄ™ zastanawiam gdzie to ja umieszczÄ™.
Design naklejki fajny 

Mam pytanie zarejstrowałem sie nie dawno i chciał bym sie dowiedziec czy sa rózne kolory ponieważ mam vw 5 w kolorze czarnym i troche nie bardzo bedzie naklejka widoczna. czekam na jakiegoś posta
Właśnie to jest pewien problem, nie zdawałem sobie za bardzo sprawy z tego, że niektórzy mają czarne auta, następnym razem zamówię również białe, albo czerwone, istnieje jeszcze możliwość naklejenia wlepki w innym miejscu np. na szybę, powinna być bardziej widoczna.

ja mam na razie na szybie ale jak przy ciemnie szyby to wtedy będę musiał ściągnąć

SÄ… jeszcze te naklejki ?
Naklejki są, mam trochę opóźnień w wysyłce, proszę wszystkich zainteresowanych o wysłanie mi na PW danych do wysyłki oraz ile sztuk, cena jednej wlepki 4 zł bez dodatkowych kosztów w odpowiedzi wyślę numer konta, ponadto chciałbym zaznaczyć, że w dalszym ciągu są TYLKO czarne wlepki.

Witam jeśli są te naklejki to jestem zainteresowany.A i wzór naklejki taki sam czy zmieniony?