nie można się dogadać i zrobić coś wspólnie i uczciwie i dobrze, żeby różne fora piątek były jednym?
http://vwgolfv.takeforum.com/
tu fajny podział tam więcej ludzi i czas działania zapewne
problemy z serwerem i czytelnym adresem tu i tam, domena itd
ale idzie o ideÄ™
to widać na VW manii że własciciele muszą powalczyć o swój byt
ja tylko tam sprzÄ…tam, tu jestem nowy,
to mój głos w spawie, bo będziemy biegać to tu to tam i się szukać i dublować
Wiele działów mi się tu podoba i układ, na bazie pomysłodawców, szefów, chcących je prowadzić nie dałoby się coś zrobić?
pierwsze to czy tamto, nie można się porozumieć, wymienić pomysły, doświadczenia? dogadać się, tylko przeciągać linę? pozdrawiam
Moze i by sie dalo, jestesmy otwarci na wszelkie idee- dla wspolnego dobra, z tym, ze nikt sie z nami do tej pory nie kontaktowal w kwestii uzgodnienia czy przynjamniej zaproponowania wspolpracy. Jesli takowy kontakt nastapi z pewnoscia przejdziemy do dzialan. Jesli natomiast nikt sie nie odezwie forum bedzie dalej zylo wlasnym zyciem. W planach jest dalsza rozbudowa forum, nowy, bardziej nowoczesny design (kwestia w zasadzie juz uzgodniona z firma, ktora sie podejmie stworzenia czegos fajnego) platny serwer, oraz kilka innych rzeczy, o ktorych nie chcialbym sie wypowiadac publicznie. A co do kwestii (roznych krytycznych glosow) zwiazanej z tym, ktore forum bylo pierwsze to bezwatpienia nie nasze
. W najblizszym czasie (jesli takowy znajde) usune to "PIERWSZE FORUM..."tym bardziej, ze nie jest to napisane najlepsza polszczyzna.... a co do domeny to ta nie jest zla bo przeciez jest to golfv.bbs.pl, tylko, ze na yoyo.pl nie ma maskowania adresow
i wychodzi koncowka yoyo.pl. Pozdrawiam