a było to ok godziny 15 30? Bo tez mignął mi jakis niestandardowy golf, także podejrzewam że to Ty 

Czyżby Jurasvip dziś o 13 na Zaodrzu w Opolu??
Ostatnio edytowany przez arni871 (11-10-2011 18:59:03)

arni871 napisał:
Czyżby Jurasvip dziś o 13 na Zaodrzu w Opolu??
ano.... to ja, ostatnia moja droga Golfiną... dziś sprzedałem auto. 
Będzie je można oglądać na śląsku, a dokładniej w okolicach Pszczyny, na szczęście trafiło do forumowicza z vwgolf.pl, więc jestem spokojny o jego przyszłość 

oj a czemu sprzedałeś?
kupujesz prawdziwe GTI??

a tak wyszło, skończyły sie juz pomysły na "mody" i trzeba zacząć nowy projekt 
Co kupie, nie wiem, co sie trafi i od razu mnie przekona...póki co pojeżdze peugeotem 106 
no ładnie.. takie fajnie autko sprzedać, oj Juras, nieładnie..
to czekamy na wieści o nowym nabytku, będziesz celował w coś z grupy VAG? czy zupełna zmiana?

Co do ceny... sporo, taki był warunek sprzedaży... ogólnie mówiąc okolice 50tys..
Co nastepne... raczej vag, w gre wchodzi A4 b6-b7 1.9 tdi 130, leon 1 top sport, leon 2 tdi albo fr, octavia RS... zobaczymy, póki co peugeot 106 sport od mamy 

jurasvip napisał:
Co do ceny... sporo, taki był warunek sprzedaży... ogólnie mówiąc okolice 50tys..
Co nastepne... raczej vag, w gre wchodzi A4 b6-b7 1.9 tdi 130, leon 1 top sport, leon 2 tdi albo fr, octavia RS... zobaczymy, póki co peugeot 106 sport od mamy
pisałem już wcześniej i uważam ze auto jest pierwsza klasa i na pewno jest warte tych pieniędzy tyle ze za tą sume można kupić rasowego GTI,ludzie nie doceniaja włożonej pracy w samochód.Na forum vwgolf.pl byłem światkiem jak dwa grube projekty zostały rozebrane na części i powoli sprzedawane bo nikt nie chciał dać żądanej sumy szkoda takich autek
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f= … 389fcce99b miaÅ‚em w tym projekcie okazje pogrzebać a dokÅ‚adnie przerabiaÅ‚em tylniÄ… klape na otwieranie z MK V ,a tu nastÄ™pny do pieszczony i nie doceniony,pozdrawiam

No to temat zamknac trzeba, tu juz nikt nic wartosciowego nie dopisze... :-/
Juras, wczoraj goniłem się z identycznym Golfem jak Twój, jechało nim dwóch młodych chłopaczków, rejestracja SB...
Może to Twój?
)))
Pszczyna jest niedaleko od Bielska, więc wszystko możliwe..

Bardzo możliwe:)
Wczoraj mial go rejestrować, więc juz pewnie ma nowe blachy:cool:
Niewiele takich białasów w PL więc na 99% moja bryka 

A więc tak jak wspominałem, stanęło na Leonie I w wersji TopSport/FR
Golf to to nie jest, ale za te pieniądze nic lepszego nie dało sie wybrac.
Wyposażenie chyba max, min.
-skóra,
-duża navi z możliwościa oglądania dvd
-esp
-pakiet zimowy (podgrzewane stołki, spryski lamp itd)
No i najważniejsze:silnik 1.9 tdi ARL, fabryczne 150KM, tutaj bije golfa na głowe, ciągnie niesamowicie, a to zupełna seria, po programie powinno wskoczyc ok 190KM i 400NM
pare fotek na szybko:

niezły leoś no i ten motor po programie będzie nieźle latał,zdradź ile taki FR kosztuje,pozdro

Ceny bardzo różne, od 23tys do 35tys.... zależy od stanu, wyposażenia i rocznika.
Mój jest z 2004r na praktycznie max opcji, szczególnie ta oryginalna navi jest "egzotykiem".
Auto jezdzilo w PL 1,5roku, w niemczech mialo jednego właściciela.
Cena, zmieścilem sie poniżej 30tys 
Ostatnio edytowany przez jurasvip (07-11-2011 18:18:59)